Napsat recenzi

Krásná rodinná dovolená ve velmi příjemném hotelu

Recenze hotelu Rodos Princess Beach Hotel **** (Řecko - Rhodos - Kiotari)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 479x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel určitě doporučuji, stejně tak i rodinám s dětmi. Krásná pláž, perfektní služby hotelu a vynikající servis plážového baru nám pro výběr některé další dovolené zvedl laťku:). Hotel je poněkud vzdálen od letiště, ale stojí za to ho určitě navštívit. Dlouho jsem hledala hotel na Rhodosu a tento výběr byl hodně povedený. Po týdnu se nám nechtělo domů.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Byli jsme ubytováni ve starším křídle hotelu (nad divadlem). Ubytování mě neurazilo, ale nelíbilo se mi - 4* neodpovídající.Vše staré, zašlé. Bylo slyšet vše z vedlejšího pokoje, protože zde mají přípravu na rodinné pokoje (propojené vnitřní dveře, které pokud se nejedná o rodinný pokoj, jsou zamčené). Lidé, kteří tam již byli opakovaně na tom byli o poznání lépe a již bydleli ve zrekonstruovaných pokojích. A nám nezbylo, než potichu závidět a vědět, na co se příště lépe zaměřit :) Jinak jsou ale hotelové služby výborné. Obden doplňován minibar - vody, cola, pivo, sprite... . Úklid v naprostém pořádku. Mít lepší pokoj, nemám naprosto žádnou výtku.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo skutečně výborné. Pestré, vše čerstvé. A to jak v hotelu, tak na pláži. Stravování v plážovém baru bylo každý den stejné, ale velmi chutné a pestré. Bez výtky, spíše předčilo moje očekávání. Nabídka jídel pro děti je super včetně případných mimořádných svačin.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál hotelu a hotelové služby byly úplně v pořádku. Lidé velmi příjemní. Na můj vkus občas přehnaná snaha animátorů nás neustále do něčeho tlačit, ale zvykli jsme si. Občas nestíhal s výdejem nápojů personál u bazénového baru, což byla možná v některých případech i chyba hostů. Nenarazila jsem na nic, co by nám v hotelu chybělo nebo vadilo.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře nemá pozvolný vstup, takže jste za chvíli v hloubce. Ale nevadilo nám to. Moře čisté. Jinak pláž také čistá, udržovaná. Plážový bar, služby, toalety v pořádku. K moři je to z hotelu krásná procházka (cca 300m). Můžete využít i hotelový minibus, ale je to úplně zbytečné, pokud máte zdravé nohy nebo nejste líní:)

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Byli jsme jen na týden s malým dítětem. Chtěli jsme si užít hotel a moře, takže jsme zvládli pouze okružní jízdu místním vláčkem. Trvala asi hodinu a byla to celkem nuda :) V blízkém okolí není co koupit, nabídka v blízkých obchodech je celkem katastrofální. Nejlepší ceny i nabídku měl hotelový obchod. Ale nejeli jsme na nákupy a ani cetky z dovolených nevozíme, takže za nás v pohodě.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkově jsme byli s dovolenou velmi spokojeni, určitě se někdy vrátíme. Teď už víme, ve kterém křídle chceme nebo respektive nechceme bydlet. Pokud si tohle předem zařídíte, neváhejte a vydejte se tímto směrem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání