Napsat recenzi

Princess Sun 5.-12.8.2014

Recenze hotelu Princess Sun Hotel **** (Řecko - Rhodos - Kiotari)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 520x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel a prvni bazen 1,4m hotel a prvni bazen 1,4m
  • hotel uvnitr hotel uvnitr
  • pruhled z hotelu na more pruhled z hotelu na more
  • prichod k hotelu prichod k hotelu
  • terasa terasa

Výborný poměr cena/služby.Vhodné pro rodiny s dětmi až po důchodce, kromě těch, kdo očekávaji rušný noční život. 80% turistů z Francie, o zbytek se děli Češi, Rusi a Bělorusi.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Solidní, čisto, prádlo se měnilo každé dva dny. Jediný nedostatek je klimatizace, která sice chladi, ale je hlučná, takže pro usnuti je potreba ji vypnout. Měli jsme teploty přes den si 35-36 stupňů a klima stíhala tak tak. Pokud jsem ji vypnuli před spaním,tak jsme ji aspon jednou v noci museli zapnout na 5-10 minut.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Švédské stoly, snídaně, oběd, večeře. Jídlo chutné, určitě si každý vybere. Stolů je dost, je možné si vybrat misto v jídelně nebo na terase (ideální na večer). Nealko nápoje, pivo, tři druhy vína, káva, všechno v ceně. Během dne u bazénu i u moře nápoje a jednoduché občerstvení v ceně. Na oběd je možné zůstat u more, ale vyběr jídel je omezen.

Na snídani párky dva druhy, míchaná vajíčka, vařená vejce, volské oko, opékaná slanina, palačinky, 3-4 druhy krájených salámů , dva druhy sýra, 3 druhy lupínků, krupicová kaše, 6 druhů marmelád, med, sušené ovoce (švestky, datle, hrozinky), výborný jogurt, ovoce. Plus další jídla. Výběr asi z 5 druhů pečiva.

Oběd jeden druh polévky, minimálně 3 druhy masa na různý způsob, ryba, různá zapékaná jídla, krájená nebo strouhaná zelenina (mrkev, zelí, salát, rukola, cibule, paprika, rajčata, okurky), olivy 2 druhy, nakládána zelenina. Jako přílohy hranolky, pečené brambory, těstoviny, dušená zelenina. K tomu asi 5 druhů různých salátů. Kromě toho se dvě jídla připravují přímo na terase, většinou nějaké maso a těstoviny. Ovoce (melouny vodní a cukrové, hrozny, jablka, pomeranče, broskve, hrušky) a kompoty. Asi 5-6 druhů moučníků, 4-5 druhů zmrzliny.

Večeře stejně jako oběd, ale ještě pár jídel navíc.

Ale abych jen nechválil. U nápojů počítejte , že se nejedná o džusy, ale o sladké nápoje ze sirupu nebo z prášku. Víno není žádný pozdní sběr, ale dá se. U salátů je videt “recyklace”, např. párky, salámy, brokolice, růžičková kapusta, které byly na snídani se pak objevuji v salátech. Ale tak to dělají skoro všude, saláty byly čerstvé a “jedlé”. Pečivo nebylo čerstvé ani jednou (to nevim, jak tohle “bagetoví “ Francouzi hodnotili ). Nejslabší byla zmrzlina, tu jsme zkusili dvakrát, ale stačilo. Nečekali jsme Haagendasz, ale přece jen na 4* bychom čekali lepší kvalitu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál ochotný a vstřícný. Animace pouze ve francouzštině. V areálu hotelu je malý obchod se základními věcmi.

Auto si lze půjčit v hotelu, zástupce Rhodos Car sedí u recepce celý den, ceny jsou asi o 5% nižší, než přímo v půjčovně. Nissan Mikra na dva dny 95Euro, včetně všeho pojištění. Pozor, v Kiotari neni benzinka,takze doplnit auto pred odevzdánim v Lardosu nebo v Gennadi (asi 5 km na obe strany od Kiotari)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Lehátka a slunečník na pláži zdarma! Pláž je hrubý písek, spíše jemný štěrk, do vody neni potřeba boty, ale na chozeni po písku ano, protože je rozpálený. Vodá nádherně čistá. Asi tak do 5-6 metrů je postupně se svažující a lze dosáhnout na dno, potom uz hloubka 2m a více. Pláž je od hotelu asi 10 minut chůze z kopce, zpátky asi 15 minut. Každou půlhodinu 9-18:30 jezdí mezi pláží a hotelem mikrobus zdarma, nestalo se, že bychom se nevešli.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Kiotari je vytvořeno jako turistické středisko, neni tam žádné původní osídlení. Jen pár základních obchodů, informační středisko, zbytek jsou hotely. Není to na večerní procházky. Je vidět, ze se tam stale staví.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Hotel můžeme s klidným srdcem doporučit. Za tuto cenu dostanete odpovídající kvalitu. Pokud si půjčite na dva dny auto a projedete si ostrov, celá dovolená je téměř ideální.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání