Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Mitsis Rodos Village Beach Hotel ***** (Řecko - Rhodos - Kiotari)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 000x
Recenze se líbila: 407 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Jelikož toto byla naše první dovolená, myslíme si ,že jsme lépe vybrat nemohli:-).

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Ubytování jsme tak něják nepovažovali za důležité, jelikož jsme tam jeli z jiných důvodů, než být na pokoji. Na pokoj jsme chodili pouze se vyspat nebo umýt:-). Ale i tak jsme byli velice spokojeni. Pokoj jsme měli ve výborné části s parádním výhledem na hl.silnici, moře a nádherné okolí. (bez příplatků).

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Naprostá spokojenost. Výběr ze spousty jídel, včetně hranolek či špaget,což jsme uvítali vzhledem k tomu, že máme dvě vybíravé :-) děti. Obsluha perfektní, ochotná a usměvavá. To není jak tady u nás v Čechách:-). Všeho dostatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Jak už jsem psala personál na jedničku. O co požádáte, dostanete. K vybavení tak něják nic nemám, jen fén na pokoji je děs. Než si vyfoukáte jeden pramen, fén už pálí v ruce. Takže se vyplatí nechat vlasy uschnout na terase. To je rozhodně rychlejší. A na pokoji jsme teda postrádali něco na úklid. Chápu, že se o to starají uklízečky, ale když jsme přišli od moře padali z nás kamínky a člověk to nemohl ani zamést. Dcera nám jednu noc zvracela a nestihla doběh.na záchod a ani v tomhle případě si pak člověk neví rady jak to uklidit. Ale rozhodně to nejsou zápory, aby to někoho odradilo. Bazén by mohl být otevřený určitě déle.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře neuvěřitelně čisté. Oblázky nám třeba vůbec nevadili a ani dětem. Do vody jsme obuv nevyužili. Zbytečné. Vstup do moře perfektní,pozvolný. Pláž čistá, bar v podstatě u lehátka. Jen odpoledne jsou oblázky dost rozpalené a pro pití je lepší jít v žabkách:-). Jen se nám moc nelíbilo, že pití dávají do maličkých kelímku a když má člověk v to teple žízeň tak než dojde na lehátko může jít znova:-). Tak na dva loky:-). Spousta vodních sportu, ale bohužel se vše platilo a pro čtyř člen.rodinu to pak vše je moc. Ale jinak nádhera.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí super. Všude samá palma, skála...vypadá to moc hezky. Jezdí tam vláček, který jsme využili 2x. Příjemná projížďka po okolí, 12km. Cena pro 2dospělý a 2děti 16euro,což není tak hrozné.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Naprostá spokojenost. Rhodos je celkově krásný a i přesto, že jsme v jiných zemích nebyli a nemůžem moc porovnávat, jinam už určitě ani nepojedem. A těch pár záporů, které jsem napsala si myslím, že nejsou tak podstatné a rozhodující. Určitě tento hotel doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání