Napsat recenzi

krásná dovolená

Recenze hotelu Mitsis Rodos Maris Resort & Spa ***** (Řecko - Rhodos - Kiotari)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 44 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi příjemný hotel se službami na vysoké úrovni.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Kdo očekává v Řecku komfort jako v Egyptě a pod. bude zklamán. Pokoje jsou zařízené skromněji - v řeckém stylu. Každý den bylo uklizeno, vyměněné čisté ručníky, doplněný minibar. Vše v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Velmi velký výběr jídel (zelenina, masové pokrmy, ryby, ovoce, zákusky, saláty, přílohy....) Každý našel, co má rád. I když se některá jídla opakovala, vždy bylo dost dalších variant a bylo možné vybírat tak, abyste měli každý den jinou pochoutku. Píši pochoutku, protože se nám za celou dobu pobytu nestalo, že bychom narazili na jídlo, které by nebylo dobré. To, co nemáme rádi, jsme si nenabírali a vše ostatní bylo vynikající.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybavení hotelu bylo podle očekávání a popisu v pořádku. Každý den probíhaly animační programy s různou úrovní zábavy. Občas super, občas na úrovni "najali jsme holky od vedle". Budu se opakovat - kdo očekává v Řecku animační týmy jako v afrických zemích, bude zklamán. Každopádně usilují o to, aby byly s těmito zeměmi srovnatelní.

Personál hotelu byl převážně velmi milý a ochotný. Občas byl za barem "nepříjemný a zapomnětlivý" číšník, ale bylo to výjimečně nebo jsme se takovým vyhýbali :-)

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Krásná pláž s pískem, které postupně přechází v drobné kamínky. Pláž každé ráno uklízeli. Bar na pláži perfektní, personám milý. Ručníky k dispozici zdarma od 10:00 hod.

Moře je nádherně čisté s celkem velkým množstvím ryb.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Na některých místech byly znát stopy nedávných požárů. V okolí je několik obchůdků, lékárna, nabídka výletů, půjčovna aut, autobusová zastávka. Nenašli jsme žádnou tavernu v okolí, ale vzhledem k maximální nabídce jídel a pití v hotelu, to vůbec nevadilo.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Celkový dojem velmi dobrý. P.S. pro "pařmeny" - chybí diskotéka :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání