Napsat recenzi

Ludmila

Recenze hotelu Lindos Imperial Resort & Spa ***** (Řecko - Rhodos - Kiotari)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 303x
Recenze se líbila: 132 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Profesionalita hotelu a jeho sluzeb v katastrofalnim kontrastu s CK ***.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Perfektni, presne podle naseho pozadavku uvedeneho v poznamce na Smlouve o zajezdu. Sluzby hotelu stejne tak. Hotel urcite muzeme doporucit. Tech par drobnych nedostatku nema (alespon pro nas) vliv na celkove hodnoceni hotelu a jeho sluzeb.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Urcite si vybere kazdy

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Toaletni papir zasadne nedoplňovali, museli jsme o nej žádat. Uklid byl v zakladnim módu, t.j. stlani posteli, vyneseni odpadku, vytrenipodlahy, zameteni terasy, vymena rucniku... Coz staci, clovek nemusi mit 3x za tyden ciste cichy. Doma taky urcite nepovlekame 3x tydne.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pod pojmem piscitooblazkova plaz si nepredstavuji plaz pouze z ruzne velkych kaminku a kamenu. O pisku si muzete nechat jenom zdat.. Vstup do more bez bot do vody byl nemozny. Slizke oble vetsi kameny +sila pohybu vody v mori , vam ani pri nejlepsi vuli nedovoli dojit do more treba jen po kolena. Takze pokud se chcete vykoupat v mori a nemate boty do vody, hned na kraji sednout na zadek a sunout se do more a stejne tak zpet. Stacilo by, kdyby CK ***uvedla, ze boty do vody jsou nutne nebo alespon vhodne. More jako takove bylo ciste, stejne tak plaz.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V blizkem okoli hotelu nic neni, je to presne tak, jak uvadi cestovka.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Hotel, ubytovani, sluzby, vsechno, az snad na ten toaletak, na jednicku. Ovsem CK *** to je jiná. Pobyt jsme meli podle Smlouvy o zajezdu zaplaceny na 7 noci, od 19.7. do 27.7. Odlet mel byt 26.7. v 22.55. V den odletu⁵

musite vyklidit pokoj do 11.00. Ten šok, kdyz v 16.30 dne 25.7. vola delegatka, jak to, ze jsme si nevyjednali check out (prodlouzeni pobytu na pokoji), si tezko nekdo prredstavi. Moje

odpoved, proc bychom to delali, kdyz

odletame az nasledujici den, tedy 26.7.,

odstartoval pekelné nasledujici 3 hodiny. Kdyz

to zkratim, CK *** nam vouchery

vystavila spatne, pouze na 6 noci, tedy s

odletem o den driv. Ano, meli jsme si

vouchery cele zkontrolovat. Udelali jsme to u

jmen, dat narozeni, sluzeb,.... Na

datumy pobytu jsme se nepodivali, to nas vubec nenapadlo, ze by tady nemohlo neco nesouhlasit. Takze od 16.30 do 19.40, kdy nas vyzvedaval autobus na letiste, jsme museli pobalit 2 pokoje (dcera

s 2letym synem v jednom pokoji + ja, manzel a 6lety vnuk v druhem pokoji), dcera a vnuk jeste rychle absolvovat testy na Covid ( vraceli jsme se 26.7. v 0.55 , takze kvuli necelou hodinu platnym novym

opatrenim zaplatit 70 euro za testy,coz ale s cestovkou nesouvisi). Ale pak

zaplatit check out za oba pokoje , coz cinilo 140 euro. A to nemluvim o tom blazinci, kdy jsme s cestovkou a s delegatkou po e- mailu a

telefonicky resilii, kdo ma pravdu,, jak to tedy je, kdy se vlastne vracime... do toho pro jistotu

balite..... Dovolena krasna, ale ten posledni

den, resp.odpoledne, nam CK *** hodne "zprijemmila".

--‐----------

29.7. :

Jeste se chci zeptat na www.recenze.cz, proc menite nazev cestovky za hvezdicky? Myslela jsem, ze jde o recenzi, ne o cenzuru. Cestovka ve zkratce je : *.*. Cesky nazev cestovky je***.

Ludmila.

Odpověď: Webové stránky jsou zaměřeny na recenze ubytovacích zařízení, nikoli na recenze pořadatelů zájezdů. S pozdravem Recenze.cz

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání