Napsat recenzi

NEODPORUCAM!!!!!!

Recenze hotelu Labranda Kiotari Miraluna Resort & Spa ***** (Řecko - Rhodos - Kiotari)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 214x
Recenze se líbila: 76 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Urcite neodporucam!!!!humus spina pliesen, sluzby 0 bodov, vobec napomocny hostom

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytovanie jedna katastrofa, sama pliesen, spina, smrad z odtoku, akoze bat sa chodit na boso.v sprche sama pliesen, sklo ktore oddeluje sprchu na spadnutie.zachodova misa zazltnuta spinava bat sa sadnut.a take ze vodny kamen tak fajne zazraty do zelena ze az. Jedna hroza. Postele kalamita, lahnete a mate pocit ze ste na vodnej posteli, strasne.izba ako v suterene a cestovkou prezentovane ako “rodinny apartman”, co znamena predelene sklenenym kruhom.a ludia vam vidia rovno do postele lebo zaves je prilis kratky.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Stravovanie ako tak sem tam nejaky vlas v jedle

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personal na recepcii vobec napomocny. Bola nam vykradnuta izba a nijak vam nepomozu este zvalia na vas ze ste si neodlozili veci do sejfu a te mate hladat po izbe. Chore, nakolko to je prva vec co urobite.boli nam odsudzene peniaze a hlavne doklady a vsetky karty. Otras pristup a jednanie.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Lehatka pred rozpadom a po 11 uz nemate kam si lahnut.kamene velke do mora moznost rozrezania noh ako sa to stalo nam.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Nieje moc udrziavany

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Celkovy dojem katastrofa, nikdy viac. Toto nieje dovolenka ale nocna mora.stazovali sme sa na necistotu v izbe a ze nam ludia ktory chodia do izieb cumia do postele a v ten den nam vykradli izbu. Izba je na kartu aby ste rozumeli a na recepcii tvrdia ze zamestnanci to neboli. Tak ked je to na kartu kto iny tam vojde???strasne cele zle a nikdy viac!!!!vobec vam tu s nicim nepomozu.. neviem pridat viac foto ale kludne mi mozte napisat na patricia.lucaiova@gmail.com, poslem foto aj video

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání