Napsat recenzi

Klidná dovolená

Recenze hotelu Kabanari Bay Hotel *** (Řecko - Rhodos - Kiotari)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 83x
Recenze se líbila: 171 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel hotel
  • pláž vpravo pláž vpravo
  • pláž vlevo pláž vlevo
  • kamínky na pláži kamínky na pláži
  • u bazénu u bazénu

Dovolenou jsme si užili, obvzlášť krásného teplého a čistého moře na čisté klidné oblázkové barevné pláži. Ale pobyt měl i své mouchy. Hotel je vhodný pro ty, kdo preferují klidnou dovolenou s pohodovým koupáním bez vln.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování odpovídalo avizované kvalitě hotelu.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jídlo bylo pomněrně jednoduché, ale většinou dobré. Chyběla nám nabídka čerstvé zeleniny a ovoce. K snídani nebyla vůbec, k večeři jenom nějaký zelný salát a z ovoce jenom vodní meloun, ne vždy příliš sladký. Jako dezert pokaždé jakási krupicová buchta a různě barevný rosol. Občas zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Personál restaurace nebyl příliš ochotný, často chyběly brzy po otevření restaurace příbory, hrnky a skleničky.Za celý pobyt nebylo umyto umyvadlo a sprchový kout a vyměněné prádlo, pouze byla zametena a umyta podlaha. V lounge baru u bazénu bylo pití včetně koktejlů a piva servírováno do plastových kelímků! Obsluha nebyla profesionální, při míchání si musela pomoci tahákem. Jinak u bazénu bylo pěkně a čisto, zahrada hezky udržovaná.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pro nás byla pláž super. Nebylo tu přeplácáno lehátky a slunečníky, oblázková pláž byla čistá a moře, vzhledem k oblázkům a neustálému větru vanoucímu od pevniny na moře, krásně čisté. A také krásně teplé.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí klidné, pěkné a čisté. Do obchodu kousek, zrovna tak byly dostupné různé taverny. Kolem pobřeží vede místní komunikace, po které se dají dělat klidné podvečerní procházky.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Když to shrnu, přes uvedené nedostatky, dovolená byla celkem v pohodě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání