Napsat recenzi

Pohodová dovolená s kouskem luxusu.

Recenze hotelu Kresten Palace Hotel **** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 478x
Recenze se líbila: 471 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkný hotel se službami odpovídajícími čtyřhvězdičkovému zařízení.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Byli jsme ubytováni ve vedlejší budově v přízemí,výhled snad myšlen do zahrady,ve skutečnosti na opěrnou zidku a plot z oleandrů.Za ní přístupová cesta k vedlejšímu hotelu,docela frekventovaná,ale od půlnoci celkem klid,pouze auta vracejících se turistů do hotelu.Sluníčko od 11 do 14 hod., jinak příjemný stín.Pokoj se třemi lůžky velký,vysoké stropy,klimatizace,koupelna s vanou.Skříň bez poliček,využívali jsme skříňku pod TV.Pěkná terasa,plné soukromí.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Jídlo velmi dobré,pestré,vč.řeckých specialit.Denně i ryby,všechny druhy masa,x příloh a množství zeleniny.Všeho stále dostatek,neustálé doplňování.Pití však za hotové,ceny dost přemrštěné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Úklid pokoje denně,měnění ručníků a povlečení obden.V hotelu je obchod se suvenýry,lze koupit i vodu,alkohol,pečivo,sladkosti,drogerii atd.Připojení WI-FI je zdarma,ale signál jen v tzv.konferenční místnosti.U recepce zastoupení půjčovny aut Kosmos,dobré ceny.

Každý večer v hotelu na terase hudební produkce i s tancem.Drinkbar od 10 hod až do půlnoci,ovšem ceny vysoké.

Poslední den odjezd na letiště až po 20 hod.,opuštění pokoje však již do 12 hod.,nevyhověli s prodloužením pobytu ani za úplatu ani rodině s dětmi,údajně naplněná kapacita.Z mého pohledu neochota hledat jiné řešení,nezájem o klienta,mají stále dost zákazníků.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž malá,hned zrána obsazená,asi 15 plážových setů zá poplatek!Vstup do moře buď po žebříku,nebo kousek dál po kamíncích,následně větší balvany a skály.Pro méně zdatné plavce spíše odrazující.Kousek pláže je vysypané pískem,vhodné pro malé děti i kousek moře s hloubkou do 50 cm.

Jinak k využití hotelový bazén,dostatečně velký,s hloubkou od 5 cm do 1,70 m postupně se svažující.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí hotelu nic moc,spíše je to na samotě.Před hotelem stanoviště taxíků,kousek dál autobusová zastávka oběma směry,asi 400 m dolů vpravo dva minimarkety,malý bar a půjčovna aut a mopedů.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Hezký hotel pro strávení klidné dovolené přímo v daném místě,jinak trochu nuda po večerech,pro akčnější turisty je nutné zapůjčení auta.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání