Napsat recenzi

Princess Flora - Hotel*** - Hodnocení hotelu a služeb

Recenze hotelu Amira Hotel Rhodes *** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 435x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj č.116 Pokoj č.116
  • Jídelna v hotelu Jídelna v hotelu
  • Pohled na pláž z parkoviště Pohled na pláž z parkoviště
  • Vždy klidné moře Vždy klidné moře
  • KANTINA u pláže KANTINA u pláže
  • Pláž směr sever Pláž směr sever

Princess Flora - Hotel*** , pokoj č.116 - Hodnocení hotelu a služeb :

Dovolená v hotelu Princess Flora proběhla v plné spokojenosti v rámci inzerovaných kvalit. Jedná se o hotel s třemi hvězdičkami a tomu i odpovídala výbava pokojů.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoje byly denně uklízeny a obden provedena výměna ručníků. Povlečení bylo za 11 nocí 2x vyměněno. Ve výbavě koupelny jsme postrádali vysoušeč vlasů. Počítali jsme s tím a vezli si svůj vlastní. Z kohoutků vodovodu teče pitná a velmi dobrá voda.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídelna byla bez chyby a strava velmi dobrá (polopenze). Každý den byla k večeři nějaká nová řecká specialita a za pobyt 4 x ryba. Obsluha v jídelně si zasloužila 5*, byly to mladé studentky a byly příjemné a ochotné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu odpovídalo 3*. Osvětlení pokojů + lednička + ventilátor v koupelně s WC bylo funkční jen po vložení visačky na klíčích pokoje. Ventilátor i lednice by byly vhodné s celodenním provozem. Každéúterý v hale hotelu KARAOKE 21:30-24:00 hod. a v pátky 21:30-24:00 hod. DISKOTÉKA. Oboje bylo hlučnější než by muselo být.

Personál hotelu na recepci slušný a vždy ochotný řešit vyvstalou problematiku.

Animační program u bazénu nemůžeme hodnotit, koupali jsme se v moři.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře velmi čisté a díky zátoce s pláží zde nejsou vlny. Cesta na pláž cca 8 minut, k pláži se sejde po pár schodcích. U pláže "KANTÝNA" ) malý bufet s kvalitními službami, minutkovým jídlem a nápoji. Ceny příjemné (káva frapé 2€, pivo 3€ }.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel u silnice s větším provozem. Přejít na druhou stranu silnice se dá vždy do jedné minuty. U silnic chybí chodníky pro pěší. Zastávky BUS před hotelem. Obchody do 500 m. Interspar, Lidl, Carefoure a vedle hotelu velký obchoďák s veškerým zbožím. Přímo na vjezdu u hotelu malý kiosek s běžným zbožím na pití, jídlo a věcmi na koupání (lehátka, kabely, míče...).

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pobyt byl příjemný a záporné stránky byly plně nahrazeny jinými kvalitami (strava, koupání, klidná písečná pláž vhodná zejména pro děti.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 42
z 58 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání