Napsat recenzi

Nikdy více do Blue Bay Beach Hotelu ( Řecko - Rhodos )

Recenze hotelu Labranda Blue Bay Resort **** (Řecko - Rhodos - Ialyssos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 468x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Sjezdili jsme již mnoho dovolených , všechny s podobnými nabízenými službami např. Kréta, Chorvatsko, Egypt, Tunis.... Jediné co odpovídalo 4 hvězdám byl úklid pokojů. Jinak opravu hodně špatné. Byli jsme hned začátkem prázdnin. hotel byl " ne přeplněn - byl narván k prasknutí" a převážně Rusové a Poláci....a bylo to naprosto strašné. Tyto národy se neumějí chovat, jediné co dokáží je křičet, hádat se, pít vodku ve velkém!!!, O stravování ani nehovořím...Všechno si nabrali na své stoly, obří množství, které již pohledem nemohli sníst, pak do toho klofli a nechali to být. Ale to je stejný scénář jako všude jinde kde jsou. Jen tady to bylo daleko, daleko horší, než jsme zažili všude jinde. Cestovka nás měla upozornit, že jich tam bude 90%.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Dobré, výhled na moře i areál.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Stravování, tak to bylo opravdu hodně špatné.. Probíhala zrovna velké nejistota Řecka. Nevíme jestli to bylo způsobeno tím, ale jídlo opravdu jako na táboře, tří přílohy... rozsekané kuře na neuvěřitelně malé kousky, to bylo stále, dokola, jinak jen mleté maso, hovězi bylo za 11 dní dvakrát, vepřové jednou. Opravdu jsme byli naprosto fascinování....Za pět dnů se to už nedalo. Nejsme žádní rozmlsanci, u nás se jí všechno...Všude kde jsme byli jsme si normálně vždy jídlo nějak prokombinovali a vždy se to dalo vydržet v pohodě, spíš jsme si vychutnávali rozmanitost kuchyně....Ale tady to vážně nešlo. Z ovoce, jen meloun a to tak jednou za dva dny, jinak jen rozkrájená na čtvrtky olezlá jablka, sem tam pomeranč, rovněž již naporcovaný...fuj, jen si na to pomyslíme. Svačinky 11.00 - 23. 00, které měly být součástí ...no to bychom ani nezmiňovali...chodili jsme kupovat synovi do obchodu jídlo. Dělali to tak i ostatní Češi, Němci....Také jsme chodili ven na gyros, ryby. Protože v zemi, kde je typické toto jídlo, by jste minimálně očekávali, že ho tam v hotelu sem tam dostanete...No ani náhodou. Nejdříve jsme byli z toho hodně rozčarovaní, a říkali jsme si jestli nejsme divní, ale když jsme zjisti, že všichni Češi tam nadávali a stěžovali si manažerům hotelů i zástupcům cestovek, to nás ujistilo, že jsme asi normální. Zaplatili jsme si prostě nějaké služby a ty jsme nedostaly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel i okolí fajn, ale malé na tak obří kapacitu. Bazén jeden maličký 25m , pak ještě menší cca 8m...Na lehátka manžel denně vstával v 6.00 hod, aby jsme si měli kam lehnout. A v sedm už jste byli bez šance. U moře se lehátka platí...Všude kam jste se podívali byli lidi...žádný kousek klidu...řev a křik uječených Rusák a Poláků, kterým rodiče nic neřekli. Nechali je dělat co čert káže...Personám byl úplně mimo...Jen tupé výrazy, Řekové tam nepracovali...jen zřídka...Co fungovalo opravdu bezva, byl úklid na pokojích...!!!

A co bylo naprostá katastrofa byl tým animátorů...Myslím, že konkurenci by hledali jen těžko!!!

Sporty : nebyly, hřiště ve stavu - k nepoužití...

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře je krásné ...prostě je to moře a pro nás je moříčko kouzelné všude...Byli jsme na severu, tam bylo hodně kamenů, chce to botky do vody. Když jsme si půjčili auto, byli jsme dvakrát na pláži dole na jihu u Lindosu...Tam je písek a hlavně klid :) !!! To jsme si moc užili, včetně jídla...které jsme si prostě koupili.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Pro nás fajn :).

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Za ty peníze co jsme zaplatili, to bylo opravdu tristní. Mrzí nás to, šetřili jsme na Řecko a vybrali jsme bohužel opravdu špatný hotel. No nedá se už nic dělat. Příště budeme obezřetnější. Na recenze moc nedáme, protože také pracujeme s lidmi a víme, že je to těžké se všem zavděčit. Ale tohle bylo opravdu špatné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání