Napsat recenzi

Blue Bay beach Hotel

Recenze hotelu Labranda Blue Bay Resort **** (Řecko - Rhodos - Ialyssos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 4 873x
Recenze se líbila: 505 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto hotelu jsem byla na dovolené s manželem. Hotelový komplex se skládá s hlavní budovy, z které je pěkný výhled na moře (ale za poplatek) - kateg. 4 hvězdičky, pak bungalovy v zahradě - kateg. 3 hvězdičky a pak bungalovy, které mají malý bazínek- 4 hvězdičky +. Areál je obklopen opravdu krásnou zahradou, v které je dostatek místa a prostoru na lehátka a to nejen u velkého bazénu, ale i na trávě pod stromy.

Po celý týden, snad kromě jednoho dne zde probíhají animační programy, kdy začátek je v 10.00 hodin do 12.30 hodin a pak se dál pokračuje cca od 15.00. Program se stále opakoval (týdně) a někdy toho bylo fakt dost. Shodou okolností jsme poznali jednoho animátora, který asi tak před 8 lety pracoval v Turecku v jednom hotelu také jako animátor a měl úplně stejný program, jako tady. Určitě nedoporučuju tomu, kdo má rád klidnou nerušenou dovolenou.

Bazen velký, čistý. Bar s pitím přímo u bazenu. Druhý bar s pitím kousek od pláže. V hlavní budově byla kuchyně včetně hlavní jídelny. Druhá jídelna byla kousek od pláže, kde bylo v určité časy možné si dát svačinu nebo oběd. Večeře také, ale ty byly na objednání.

Určitě doporučuji si půjčit auto a podívat se po okolí ostrova. Opravdu to stojí za to. My jsme projeli s manželem nejprve západní pobřeží a pak východní pobřeží. Také bych doporučovala jet linkovým autobusem do hlavního města Rhodos. Vyrazit tak kolem 15.00 hodin, kdy uvidíte staré město za denního světla a pobýt tam až do večera a užít si kouzlo starého města při dobrém víně nebo pivě. Poslední linkový autobus jede cca ve 22.30 hodin-(informace na nástěnce v recepci).

Doporučuji koupit palubní lístek v přístavu na ostrov Simi ( u cestovky 40 eur, u řecké cestovky 28 eur a v přístavu 15 eur-no každý se musí nějak živit). V přístavu nabízejí i jiné výlety.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Bydleli jsme v pokoji 128, takže první patro, kanalizace byla dost cítit, ale to je problém celého ostrova. Tak jsme veškeré otvory zacpali, nechali stále otevřené balkonové dveře. Ručníky byly vyměňovány skoro denně. Ostatní úklid - dostatečný.

Pokoje v hlavní budově jsou přepažené sádrokart.deskou, takže pokoj se skládá ze dvou malých místností - asi kvůli dětem.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

K celodenní stravě není vůbec co vytknout. Velké množství zeleniny, výborné ryby, maso, ovoce, sladké. Rozlévané vino mělo výborné. Výborná kávička.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Kuchyň výborná, úklid dostatečný, celkový pobyt chvalitebný - takže vedení hotelu hodnotím známkou chvalitebně.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře nádherné s krásnou barvou. Pláž malé oblázky, velké oblázky - super na relax, jen tak si lehnout na záda. Krásné západy slunce. Slunečníky a lehátka za poplatek (3 eura). Předesílám, že v bezprostřední blízkosti jsou lehátka u hotelu zdarma.

Upozorňuji, že Kremasti je návětrná strana - ideální pro vodní sporty. Někdy foukal vítr, někdy bylo klidno, ale i když byl vítr, tak se dalo plavat v moři. Ženám, které si potrpí na stálost účesu, tak těm bych doporučovala vybrat východní stranu, ta je klidnější . Moře křišťálově čisté, žádné potvory.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Hned vedle hotelu je půjčovna aut, za velmi solidní cenu a pak relaxace v podobě akvárií s rybičkami, které okusují odumřelou kůži na nohou - cenově přijetelné a příjemné.

V okolí hotelu jsou drobné hospůdky a supermárket.

Na hlavní silnici, kde jezdí pravidelně linkové autobusy, tak tam je výborná rybí restaurace.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání