Napsat recenzi

Labranda Blue Bay Rhodos

Recenze hotelu Labranda Blue Bay Resort **** (Řecko - Rhodos - Ialyssos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 853x
Recenze se líbila: 212 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Další hotel , který se z neznámého důvodu dostal mezi čtyřhvězdičkové.

Navíc je opravdu blízko přistávací ranveje letiště, takže vám cca 200 m nad hlavou neustále přistávají letadla. Na pár vteřin neslyšíte co říkáte. První dny zajímavé, v 5 hod ráno docela nepříjemné. Normální personál vlídný a vstřícný, v recepci neochotní, když potřebujete zásadní službu.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Obrovský hotel, odhadem 1000 pokojů (v hlavní budově cca 170) a další pokoje v bungalovech, vedlejších budovách vzdálených i několik set metrů.

Hlavní budova u bazenu, kde se velmi často konají večerní opravdu hlučné programy do cca 23,30 hod a před nimi ještě hlučnější minidisko pro děti. Když požadujete výměnu pokoje (my měli přesně nad diskotekou), setkáte se s nezájmem - "hotel is full" - vyšší patra preferují pro angličany a němce.

Hotel se uklízí tak, aby se neřeklo, není tam sice vyložená špína, ale v drobnostech se to projeví.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo stále stejné k obědu i večeři, náhražky, a překvapení šéfkuchaře - náhražková rybí pomazánka nastavená těstovinami, další 100 druhů těstovin ve všem možném, imrvere guláš, kuřecí paličky ,filé na másle bez chuti, občas uzené maso, o slušných rybách si nechte zdát .

Zoufalá plastová "párátka" na míchání kávy při snídani, překvapení - první dva dny čokoláda pro děti, další dva dny nefungovala, poté tlačítko na čokoládu zrušeno - ve ****hotelu ??

káva espreso, capuccino, laté - bohužel vesměs nepitelné , pivo, víno bílé a červené - hrůza, snad to nejlevnější co existuje - také to nikdo nepil.

2 bary - cca 6 míchaných nápojů z náhražkových surovin, některé (gin+tonic, ouzo+lemonade celkem pitelné) - když si neřeknete kolik chcete nalít té správné složky, hned to ošidí. Další alkohol pouze za Eura, zmrzlina přes den pouze za Eura (1,50 E/kopeček), Frape pouze za Eura, normální káva, limo, pivo, víno součásti All inclusive.

Dvě jídelny, jedna hlavní, druhá na pláži s omezeným výběrem. Celé odpoledne chutná pizza (čeká se fronta až se upeče další) a kebab + to co zbylo z oběda - zelenina, hranolky atd.

V hlavní jídelně, přijdete-li později, personál prostě nestíhá. Špatně uklízí špinavé nádobí, neutře často prostírky po předchozím hostovi a ty se vám pak lepí na ruku, příbor si je lepší přinést sám, nedočkali byste se. Tohle je prosím ****hotel ?? !!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

2 bazeny s poměrně studenou vodou, jeden se nečistí, nebo jen minimálně, hlavní se čistí denně.

SPA jednou za 95 E, podruhé za 55 E, dle toho, kolik nových hostí přijede a jak jsou ze začátku dezorientováni.

Co nás překvapilo, v neděli se neuklízí pokoje ani nic ostatního, odpověď v recepci - prý koncepce hotelového řetězce Labranda.

V hotelu, kolem bazenu, na pláži, prostě všude spousta schůdků, nerovností a neschůdností, viděli jsme několik ošklivých pádů - rozhodně nevhodné pro starší lidi , děti nebo vozíčkáře.

Animační programy celý den velmi hlučné, animátoři se ale chovají vstřícně a jsou fajn.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře velmi často rozbouřené, klidná hladinka opravdu ne. Do moře pouze v botách - nepříjemné kameny kolem pláže i v moři, poměrně brzo hloubka.

Pláž se neuklízí, plastová víčka., občas menstruační vložky, různý nepořádek celkem běžně. V tom si mohou hrát prý děti.

Slunečníky a lehátka všude zdarma, osušky na pláž zdarma.

Bazén se otevírá až v 10 (!!!) hodin a zavírá v 18 hod. Prostě musíte ctít pracovní dobu plavčíka - směšné. Kryté brouzdaliště pro děti vedle bazenu - to je dobré.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Nic moc, zanedbané zahrady, cca 500 m hlavní silnice s několika markety, které mají ceny úměrné blízké vzdálenosti od hotelu, pekárnou a benzinovou stanicí. cca 2 km městečko Kremasti, do kterého opravdu nechoďte, nic tam není, kostel, rušná silnice 1 supermarket. V Llalyssosu je mnohem více zábavy, ale je to o hodně dál na druhou stranu.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Řekl bych to jednoduše, německý řetězec Labranda pro nás tímto hotelem opravdu skončil. Jde tu jen o hraní si na luxus a přetvářku, skutečnost je opravdu jiná, mnohem horší.Skoro každý den překvapení, většinou nepříjemné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání