Napsat recenzi

Nekupovat v žádném případě!!!

Recenze hotelu Zenith Seaside Hotel *** (Řecko - Rhodos - Gennadi)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 678x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Zchátralý hotel do kterého neinvestují ani cent a taky bych to nenazval hotel, ale turistickou ubytovnou! Všechno zanedbané a špinavé jako by se tam zastavil čas na začátku 80let. Úroveň vybavení, jak pokojů, jídelny, tak i baru u bazénu je strašná! Nechci si raději ani představit, jak to musí vypadat v kuchyni. Bazén není v dostatečné míře udržovaný. Voda je kalná, tvoří se mastný povlak na hladině! Myslím, že u nás by tuto "ubytovnu" hygiena zavřela. Pokud nefouká vítr, tak večer na vás nalétají hejna komárů i když jste nastříkáni nějakým repelentem. Moře je čisté a to je jediné, co je pozitivní. Na pláži půjčují 2 lehátka s deštníkem za 6 euro. Večer je ani neopláchnou. V "ubytovně" u bazénu jsou lehátka zdarma, ale s jejich čistěním je to stejné, jako na pláži.

Ubytování  průměrně (2/5)

Vybydlené pokoje, kde není problém uvolněná zásuvka nebo čouhající dráty ze zdi. Staré odrbané skříně a nábytek. Dveře na balkón nešly otevřít, šíleně drhly o podlahu a nejenom nám! Všude neutíraný prach a špína. Kachličky v koupelně popraskané a umyté vodou na začátku sezóny, snad? Linoucí se zápach z odpadu. Vodovodní baterie zelené a rezavé. Zvířátka tam taky byla, jak zmiňovaní komáři, tak i byly rybenky nějaké ještěrky a z doslechu šváb a stonožka byla na návštěvě u ubytovaných v posteli.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Strava jednotvárná, zelenina stará smíchaná s čerstvou, pečivo jen chleba a z něj dělané tousty jinak nic jiného. Obědy většinou co zbylo s minulého dne z večeře a ráno ze snídaně. Večeře byl výběr, ale nečekejte čerstvý gyros nebo rybu. Dvakrát jsme měli suvlaki. Ryba klasicky obalená v trojobalu, kuře - stehna spíše uvařená než pečená atd. Prostě kantýna. All inclusive ani náhodou!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Klimatizace nám moc nefungovala po dvou urgencích u delegátky, nám ji trochu napravili, ale na nějakých 22 a méně stupňů jsme se nedostali ani náhodou. Při zaplněnosti hotelů a příchodu většího počtu osob ve stejný čas na jídlo nebyli talíře, příbory a ani porce jídla, natož si někde sednout ke stolu. Takže i 20minutové čekání než se někdo zvedne od stolu. U bazénu byl bar kde bylo 5 mini stolků a kolem nich staré proutěné židličky na nich byly látkové podsedáky i s opěrkou zad. Ty se samozřejmě neměnili, takže propocené a smradlavé. U personálu jsem si nevšiml nějaké ochoty či úsměvu na tvářích, spíše mi někdy připadalo, že je obtěžujeme. Zkazil se kávovar v baru 2 dny kafé jen z termosky. Hodně lidem chutnal gin s tonikem, samozřejmě došel tonik, 2 dny nebyl. Jeden večer byl a potom zase ne! Animační program nebyl.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž neudržovaná, málo lidí a krásné čisté moře.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Nic. Jeden supermarket s jídlem a pitím a plno starodávných taveren, které zažili už lepší časy.

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Celé středisko je zastaralé a už to má pomalu za sebou! Zkrátka je to rovno ubytovně pro sociálně slabší občany!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání