Napsat recenzi

Slušný hotel v klidné oblasti Rhodosu

Recenze hotelu All Senses Nautica Blue Exclusive Resort & Spa ***** (Řecko - Rhodos - Fanes)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 960x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z balkonu Pohled z balkonu
  • Hotelová pláž Hotelová pláž
  • Pokoj s prosklenou koupelnou Pokoj s prosklenou koupelnou
  • Celodenní samoobslužný bar do 23,30h. Celodenní samoobslužný bar do 23,30h.
  • Veřejná pláž Veřejná pláž
  • Nedaleké městečko Fanes Nedaleké městečko Fanes
  • Východ slunce při ranní procházce do Fanes Východ slunce při ranní procházce do Fanes
  • Taverna ve Fanes Taverna ve Fanes
  • Taverna Delfini na veřejné pláži kousek od hotelu Taverna Delfini na veřejné pláži kousek od hotelu

Nautica blue je slušný hotel u Egejského moře na ostrově Rhodos. Sice neodpovídá 5* jak je inzerován v Řecku, ale dovolenou jsme si pěkně užili. Není vhodný pro klienty, kteří vyhledávají rušná místa, hotel je v podstatě na samotě, do nejbližšího městečka Fanes je to kilometr, polní cestou blíž. Fanes je velmi krásné řecké městečko, chodil jsem tam každý druhý den a vždy jsem našel něco nového. Hotel vhodný pro klidnou dovolenou, pro mladé i starší lidi, kteří vyhledávají klid a relaxaci.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Nádherné, měli jsme pokoj s bazénem pod okny, do baru minuta, do jídelny 3 minuty, na travnatou hotelovou pláž kousek /316/. Pokoj prostorný, koupelna s rohovou vanou a další uzavřený sprchový kout, WC, odděleně, úložných prostor dostatek, velká terasa. S ubytováním naprostá spokojenost, tak hezky jsme snad ještě nebydleli a cestujeme poměrně hodně.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava slušná, každý se nají a pokud si umíte vybrat, nemusíte se ani opakovat. Zeleniny dostatek, ovoce také. Ničeho jsem se nepřejedl /pobyt 12 nocí/. Víno bílé i červené pitné, ze soudků, samoobslužně. Pivo samoobslužně, tvrdý alkohol a koktejly v loby baru do 23,30 a v baru na pláži do 18,00 hod. Nealko, káva /různé druhy/ samoobslužně, z automatů v jídelně i v baru u bazénu, bar u bazénu do 23,30, tady i víno a pivo. Nikdo vás neomezuje, můžete si odnést i na pokoj co chcete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení pokoje krásné, velmi zachovalé, hlavní jídelna už méně, ale to nám nevadilo. V jídelně více méně vše samoobslužně, sami si nachystáte příbory, personál se příliš neangažuje. Jídelna prostorná uvnitř i venku, nikdy jsme nečekali. Na pokoji denně vyměněno ložní prádlo i ručníky, slušně uklizeno, pokojské ochotné, vstřícné. Personál v barech ochotný, recepční taktéž. Bez výhrad, byli jsme spokojení.

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

Hotelová pláž travnatá s dostatkem lehátek a slunečníků, avšak velmi špatný přístup do moře přes chaluhy a větší kameny, docela rizikové. Nejlepší vstup u plážového baru, ale velmi nutné jsou boty do vody. Egejské moře v září poměrně divoké, ale krásné. Asi necelých 10 minut pomalé chůze a jste na veřejné pláži bez plážového servisu hned za přístavem. Tam je pláž široká, čistá, s dobrým, pozvolným vstupem do čistého moře, pěkné plavání i koupání. Na této pláži jsou sprchy i budky na převlékání. Opět spokojenost, bývali jsme u bazénu a jen skok na veřejnou pláž, kde si krásně zaplavete.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Nám se líbilo, do Fanes kousek, příjemné městečko s milými obyvateli, do městečka Soroni kousek dál, ale přes pole né daleko, příjemná procházka. Nedaleko hotelu /na veřejné pláži/ krásná taverna Delfini a několik malých taveren. Procházky do Fanes jsou velmi příjemné zpestření dovolené.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Dobrý, spokojenost, rozhodně neodpovídá některým popisům chronických remcalů, jak jsem četl v některých recenzích. Chtěli bychom poděkovat velmi ochotné, milé a vstřícné delegátce VERONICE Š., starala se o nás vzorně. Byli jsme na hotelu sami a tak jsme z letiště i zpět cestovali taxíkem. Veronika nám vždy včas podala všechny potřebné informace, přes mobil se informovala, jestli jsme v pořádku a jestli nic nepotřebujeme. Opravdu skvělá, nic vám nevnucuje a stará se. Veroniko zdravíme a děkujeme!

Více fotek z hotelu, okolí, blízkých městeček Fanes a Soroni je na tomto odkazu:

http://kujar.rajce.idnes.cz/RHODOS-Nautica_Blue_9_2013

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání