Napsat recenzi

Hrůza hotel

Recenze hotelu All Senses Nautica Blue Exclusive Resort & Spa ***** (Řecko - Rhodos - Fanes)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 418x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • To je "pláž" To je "pláž"
  • Ze střechy restaurace, taky "pláž" Ze střechy restaurace, taky "pláž"

Na to že maj 5 hvězdiček to teda vůbec neodpovídá. Osobně bych jim dal tak 2 max 3 víc určitě ne. Jediný co tam bylo funkční byla recepce, jinak snad vůbec nic. Ještě k tomu nás tam přesunuli nedobrovolně, původně jsme měli vybrán hotel který byl o 20km dál. Ani po dvou nebo třídením řešení jsme se nemohli přesunout na místo které jsme si zaplatili.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Vstup do pokoje byl společný se vstupem do koupelny, takže po otevření dveří jste koukali na vanu, kde nebyly dveře a na druhý straně směrem k postelým bylo jen sklo s rákosem. Záchod byl zvlášť a pak ještě sprchovej kout, ale když se člověk dosprchoval musel mít věci hozené přes umyvadlo a za dveřma.

Další věc byl úklid pokojů, čisto tam sice bylo, ale pokaždé jsme dostali jiné ručníky jednou dokonce jen velké bath towels a nic víc. První den jsme měli dvě postele a na nich obyčejné prostěradlo a dvě "okrasné" deky. Deky jsme odhodily a spali pod prostěradlem. Pokojské jen srovnali prostěradlo a deky nechali hozené na gaučíku. Tak to bylo asi 3x pak nám spojili postele a udělali letiště, to zas vydrželo na 2 dny a pak nám to zas rozdělili. Prostě pokaždé byli postele úplně jinak, žádnej standart a upravení jako jsem byl zvyklí z jiných dovolených.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Pokud dokážete jíst celou dovolenou zelí různého typu a těstoviny oběd i večeře pak budete spokojeni, ale pokud máte rádi maso nebo byť trošku výběr v jídle tak tady nepochodíte, bylo tam skoro furt to samé, vlastně jen 3x k večeři bylo kuře. A asi 2-3x bylo nějaké vepřové, jinak jsem furt musel jíst těstoviny nebo brambory s kečupem. Ostatní moc jedle nevypadalo. Určitě to neodpovídá ani 3 hvězdičkovému hotelu, natož 5ti na který si snaží hrát..

Další věc že stoly s příbory a ubrousky byli jen pro nejrychlejší, taktéž skleničky a čistota dost bída, lidi si to radši utírali do vlastních triček než si natočili pití atd. O příbory jsem si musel říkat personálu skoro vždy protože furt chyběli. Na stolech doslovně bordel s talířema co lidé dojedli a personál nebyl schopen to uklidit. Nevím zda to byli všechno Řekové nebo i nějací Albánci atd ale jsou naprosto neschopní a pomalí. Manažer tam furt jen řval což u oběda nebo večeře je opravdu nepříjemné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Nejlíp na tom byla recepce, na ty nemůžu říct křivé slovo, opravdu se snažili nám vyjít ve všem vstříc a byli moc milí, zachránili tím celý hotel (u mě). Standartní bazén s pár lehátkama které si musíte zabrat asi už v 7 ráno nebo nevím, nikdy se nám nepovedlo. Lidi si přes něhodí ručník byt tam jsou na hodinu za celý den. Pití tam bylo nonstop ve snack baru, ale do snad decovích kelímků takže než jsem došel zpět na ručník měl jsem skoro vypito, to mě dost otravovalo. Voda v bazénu čistá okolí docela taky jen žádný pořádný koš na ty kelímky.

Potkali jsme taky češku na recepci a jedna animátorka co předcvičovala na bazénu byla slovenka.

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

Pláž, žádná nebyla, prostě trávník u moře s lehátkama, odporné. Vstup do hnědého moře plného řas a jiného bordelu přes oblázky a obrovské balvany, dost strmý, takže pustit tam děti samotné asi nee. Celkově k moři nikdo moc nechodil, nebyl důvod, foukal tam vítr a člověk se vůbec necítí jako na pláži u moře. Další že tam měli sprchy u moře, dost odporné to je ok, ale že jedna z těch asi 10 teče nonstop druhá po zapnutí a na zbytku chybí kohoutky nebo jsou asi zrezlé to už tak super není.

Kus od hotelu jsme našli písčitou pláž, byli jsme tam jednou, jelikož na Rhodos fouká nonstop silný vítr, písek máte všude a žádný potěšení z opalování se fakt nechystá.

Byli jsme tedy nonstop na trávě u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

O okolí hotelu se nedá ani mluvit, za hranicema hotelu nic není, za zábradlím co ohraničuje pozemek hotelu najdete zahozený plastový pytle s odpatkama. Na hlavní silnici kde je benzinka krámeček a možná něco jako restaurace je to cca 3km (nejsem si úplně jist) ale představa tý cesty vás odradí, takže je to spíš na půjčení scooteru nebo auta. Pokud vám nevadí autobusy máte možnost jede asi 3x směr Rhodos a 3x zase zpět, to mi příde taky dost moc bída. Čekal bych že třeba sám hotel bude mít nabídku od hotelu do centra a zpět, ale jede jen měšťák.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Nebýt tam s tam krásnou kamarádkou která mi dělala z hrozné dovolené super zážitky tak bych tam umřel, naštěstí ona věděla kde co je, tak jsme si vzali scooter a jeli se podívat do Kaliraki nebo nějak tak se jmenuje vesnice a taky do hotelu kde jsme původně měli bydlet.

Hotel bych nikdy nedoporučil nikomu koho znám jen asi tomu komu bych chtěl uškodit.

Mladých lidí je tam taky po skromnu, asi spíš omylem jako my.

Celkový dojem prostě hrůza hrůza hrůza!!! Nikdy víc!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání