Napsat recenzi

CK My Planet - naprostá spokojenost

Recenze hotelu Tsampika Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 006x
Recenze se líbila: 533 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dost dobře nechápu všechny špatné recenze, které jsem se dočetla na CK My Planet! Před pár dny jsme se s kamarádkami vrátily z dovolené na Rhodosu a naprosto nemám co vytknout. Delegátka Hanka se o nás starala skvěle! Čekala na letišti při příletu, i když jsme letěly v noci a ještě měly hodinové zpoždění, nasměrovala nás k autobusu, to samé při odletu. Druhý den čekala v hotelu a věnovala se jen nám ( třem) asi hodinu při našich dotazech na ostrov Rhodos. Věnovala mapu, vysvětlila opravdu jako malým dětem, jak se kam dostat, nabídla výlety (z nichž jsme vybrali jeden, který nám nevyhovoval termínem, protože jsme byly pouze na týden - nic nebyl problém, zamluvila jiný termín s jinou cestovou!), dokonce jsme si přes ni zapůjčily auto na výlety po vlastní ose. Celkový přístup CK naprosto v pořádku a nemohu než být OPRAVU SPOKOJENÁ. Nevím, jak to bylo v dřívějších letech, každopádně nyní pro CK My Planet palet nahoru!!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotel odpovídal popisům CK, žádný super luxus, ale od 3* v Řecku jsme to ani nečekaly, každopádně všude pořádek a čisto.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Měly jsme polopenzi a vše naprosto v pořádku. U snídaní si snad musí vybrat každý - máslo, džem, housky, tousty, croissanty, sladké - něco jako naše bábovka, vajíčka, párečky, 3 druhy řeckých jogurtů, 3 druhy cereálií, káva, čaj, džus, zelenina, ovoce. Žádné velké hromady, ale vše dostačující.

To samé večeře - na to, že moc často nemusím maso, tak tady jsem si ho dávala každý den - kuchař opravdu umí. Ochutnaly jsme i řecké speciality.

Myslím ale že se zde nevyplatí all inclusive nebo plná penze, co jsme měly možnost vidět, tak výběr jídel k obědu úplně to samé co k věčeři, což někomu asi bude vadit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Krásná, zahradníkem každý den udržovaná zahrada kolem bazénu, bazén čistý, majitel bodrý řecký strejda, který se Vás denně ptá, jestli je vše v pořádku a nic vám nechybí. Celkem vtipné jsou jeho siesty v recepci na sedačce a klasický přístup všech Řeků, že na všecho je spousta času :-). Ale jelikož už máme s tímto jejich přístupem dost zkušeností (majitel podniku, kde pracuju je Řek), tak nic nepřekvapilo ani nezaskočilo. Jde vidět, že je to rodinný podnik.

Úklid probíhal každý den, výměna ručníků také (snad jen kromě neděle - opět ti Řekové:-)). Všude je čisto.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž úchvatná! Pozvolný vstup do moře a písečná. Víc nemám co dodat, je prostě dokonalá!

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Spousta rozestavěných a nebo zkrachovalých holelů, restaurací a obchodů. Ale když se projdete kousek do centra městečka (asi 1 km) tak budete opravdu spokojení.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem super! V letovisku Faliraki jde celkem dost vidět řecká krize, ale s dovolenou zde jsme byly ( s kamarádkama) moc spokojené! Klidně bych se sem vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání