Napsat recenzi

All inclusive hotel Tsampika

Recenze hotelu Tsampika Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 853x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování odpovídalo zcela ceně. Je to 3 hvězdičkový hotel!!! Čisté a prostorné pokoje, výměna ručníků, možnost trezoru a klimatizace. Personál milý, jídlo chutné a dostatek. Centrum s obchody a restauracemi 10 minut pěšky. Blízko dvoje trasy autobusů. Vždy byla možnost výletů.ať už po vlastní ose autem, MHD nebo s cestovkou. Příjemné prostředí, milí lidé. Co více si od dovolené přát.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Několik budev v okolí bazénu jídelny s barem. Jedna budeova hned nad recepcí s pokoji s výhledem na bezén, ulici nebo druhý hotel. 3 další budovy stojí mírně samostatně. Ale jen tak, aby byl klid, cca 15 vteřin od bazénu. U klíče čip na elektřinu, který se zasouvá, aby šel proud. Pokoje čisté, prostorné. dost úložných prostor. Velký balkón. Tv na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně kontinentální s malými obměnami každý den. Pečivo, malé máslo, med, marmeláda, 2-3-druhy jogurtů. šunka, sýr, vejce, párečky, omeleta, černý čaj, mléko, voda, juice (ředěný vodou) a káva. Oběd formou jednoho masa s přílohou hranolek nebo kroket, salát, dezert, zmrzlina. Večeře maso (někdy dva typy), těstoviny, hronolky nebo pita chleba. zelenina, ovoce, zmrzlina.

Pití ke snídani volně, přes den nealko do 22 hod. Pivo a víno od oběda do 22 hod. Omezeně alkohol a pouze dva druhy sladkých koktejlů přes oběd a večeři do 22 hod. Nápoje do malých sleniček, 1-2dcl. Na dospělou osobu jeden typ alkoholu najednou. Muselo se pro každý další nápoj po pár minutách vstávat a jít na bar.

Jídlo chutné, dochucené. Nikdo nehladověl. Doplňované pokaždé okamžitě poté, co došlo. A to až do konce doby pro hlavní jídlo určené. Jednou týdně majitel griluje u bazénu maso na večeři.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Bazén velký, čistý. K tomu jacuzzi. Lehátka se slunečníky. Cizinci a rodiny s děti je ovšem vždy zabrali na celý den. Personál se točil, kmital. Denně mimo neděle vyprané ručníky a prostěradla. Animační program nebyl. Bohudík. jen hrála hudba, někdy mezinárodní někdy čistě řecká.Na recepci Wi-Fi, možnost TV, půjčit si stolní hry, zahrát si kulečník, tři stroje a lá posilovna.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře 15 minut pešky, písečná pláž, rozpálená. Do moře se vchází pomalu, pozvolna, chvilkami velké ploché kameny. Lehátka se slunečníky za poplatek. U každých sprcha a toalety, převlékací kabinka pro všechny. Moře teplé, čisté, mírné vlny. Velké množství vodních sportů. nejvíce frčely vyhlídky nad mořem zavěšení pod blónem tažení lodí. MNožnoat půjčit si i lodě.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Centrum 10 minut, hlavní silnice na zastávku autobusu 5 minut, do centra na autobus 8 minut. Jezdí každých 15 minut. 1.80-2.30 euro za osobu a cestu.Za hotelem možnost procházky ke skalám a kopcům. Pro velké teloty ovše přes den nedoporučuji.Dva markety hned u hotelu otevřené do půlnoci.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Každý má dovolenou, jakou si naplánuje a prožije. My ji měli bez problémů, nic jsme nemuseli reklamovat a užili jsme si ji do sytosti.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání