Napsat recenzi

Vždy Rhodos :-)

Recenze hotelu Pegasos Deluxe Beach Hotel **** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 329x
Recenze se líbila: 192 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt splňuje co nabízí, osmidenní pobyt byl dostačující.

Ubytování  průměrně (4/5)

Odbavení v recepco velmi rychlé. Pokoj 73 je v sousedství a na úrovni venkovní restaurace, kde sem tam probíhala hudební produkce, končící obvykle kolem půlnoci. I přes těsné dveře na balkón byla hudba, hovory dost slyšet, nepříjemné. Na chodbách klid. Pokoj vzdušný, prostorný.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava pestrá, bohatá ve všech směrech (zelenina, ryby, maso, ovoce, sladkosti).Fresch za poplatek 2 Eura. Velmi chutné jsou masové koule či opečená kuřecí křidélka naložená v medu a sypaná oříšky. Jednou byla i bramborová kaše, jinak přílohy tradiční. Nápoje klasika. Pivo tedy Mythos není.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Dvojpostel velmi pohodová (pohyb nerušil druhého). Spí se pod prostěradlem (přehoz odložen). Lednice trvale běžící byla raději vypnuta. TV normál. Klimatizace perfektní, zadara. Osvětlení velmi zajímavé.. Na balkóně stolek, dvě křesla, dvě lehátka. Personál vlídný. Výměna ručníků denně. Úklid pokoje parádní, v naši nepřítomnosti. Poukazy na 1/4 hod masáž jsme nevyužili. Plážové rucníky lze měnit třikrát v týdnu ( 10 - 18 hod, k tomu potřebujete ten malý papírek, kde se výměna zaznamenává).

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Písečná pláž s oblázkovým vstupem do moře. Ve vodě ždibou rybičky, mne kousnul krab nebo co. Moře teplé, klidné. Ve větší vzdálenosti jezdily vodní skutry. Lodí se lze dostat z pláže jak do Faliraki centra, tak do Rhodos. Slunečníky, lehátka ve výborném stavu, zdarma. Plážový bar ( 10 - 18 ) hojně navštěvovaný, v sousedství je pec s pizzou, ale i cukrárna (palačinky, zmrzlina ap ). Na pláži jedno WC pod podiovým fitcentrem. Boxy se sprchami dva, lépe vyhovovala hadice než sprcha. Odpadkové koše v dostatečném množství a na správných místech. Jo pozor na zničeho nic vytekající vodu z nějakého potrubí, ktetrá zaplaví na chvíli kousek pláže.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

K modrému hotelu dělí pozemky koryto v tu dobu vyschlého potoka (na břehu od něho naházená rozbitá lehátka ap). Na opačnou stranu se nechalo jit i na procházku k okolním hotelům po pláži a navštívit jejich obchody ( v našem hotelu dva obchody - koloniál, klenotnictví)

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Velká spokojenost. Hudební scéna je přilehlá k hotelu a možná by se mohla přemístít blíže k moři (pozemky na to jsou). Rozdovádění turisté mladšího věku halekají tak hodinu i po skončení programu. Nejsme na to stavění, takže nám to vadilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání