Napsat recenzi

Už nikdy více!!!!

Recenze hotelu Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa **** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 1 101x
Recenze se líbila: 329 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Příště už žádné nebude!!Rozhodla jsem se napsat recenzi jeste při pobytu jelikoz se tu nevyspime!Ubytovani -meli jsme v poznamce ze chceme mit pokoje u sebe protoze jsme cestovali v 5 jsme dospěli tri deti .Bohuzel rekli ze to nejde nechapu co je to za problem kdyz je dovolena naplanovana vic jak mesic dopredu...!Pokud se chcete vyspat tak na teto dovolene je budicek v 7.30 rev z chodny neni koberec vse se rozleha a rusky mluvici klienti mysli ze jim to tady patří. My meli smulu a meli jsme pokoj nekam upne do pryc pod nama byli jeste ke vsemu privatni bazény kde rano skakali šipky a ruske deti meli pré !!!!To bylo pred snidani cca 7.30 kdyz jsme pres vsechnu snahu preci jen vydrzeli v posteli tak uklizecky zacaly o pul devate rvat po chodbach asi si vykladaly zazitky nebo co......lednice hučí polštář si vezmete sebou to je šutr tady, proste hrůza!!!Voda pokud vam ji číšník donesl byla hnusná ....jedině perlivá .Večerní program slabý ale začínal cca 22h takze do

24 tady behali deti a spat ae jit proste nedalo řev řev řev!Ručníky klasika roztazene všude po hotelu asi od 7h .pití přeslazený

nedalo se to pit s fantou kolou či jinym postmixem se to přirovnat nedalo jinak tvrdy byl vcelku ok i pivo dobre!Jidlo nebylo špatné ...obcas to zpestřili ale jen v hlavni restauraci.Byli jsme v asijské a sushi a měli jsme žaludeční problémy .....italská nas teprve čeká jdeme zitra prý je nejlepší a mexickou jsme raději vynechali usoudili jsme že v Řecku můžeme jit jen na řecké což je asi logické kdyz to tady vidite!Rozhodne už se sem nevratime bohuzel to tu musime pretrpet 12dni!Moře je hooodně mělké trochu škoda a nuda .Faliraki město špína škaredý, ale najde se sem tam taverna, kde vaří dobře !Docela hezky vylety na Tsambiku je to trošku lepší než co je u hotelu. .

Samozřejmě že jsme chtěli změnu že pry nas klidně ubytuji do jiného hotelu ...ať chvili vydržíme .....už je to 5 dni a nic tak jsem se rozhodla napsat sem už ani nevim jestli jiny Mitsis bych vůbec chtěla...co by se asi tak vyřešilo....asi nic....jen nas chtěli odbýt !!!Zkrátka za 145 000 priste opravdu rozmyslime kam pojedeme!!!!Bohužel jsme jeli na doporučení z recenzí nechapu jak to tady lidi muzou chvalit .....asi nikam nejezdi my jezdime cca 3x ročně a vime jak ma vypadat kvalitni hotel!Jeli jsme sem kvuli detem nakone az na volejbal a polo se deti nudi.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Katastrofa .vše je slyšet. Naše deti byli pohorsené ze slyší kazdy den od někud sex hekaní a ze nemůžou tak do dvou do rana spat.....fakt paráda

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

V hlavní restauraci to ujde.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybaveni nechapu jake kavovar na kafe a caj tu neni .Vše je za poplatek jediny dětský koutek je gratis,ale 2hodiny dopol a 2hodiny odpol.a tak malinky .Jeden vecer jeden pan spadl protoze se mu rozbila plastova zidle a to nebyl tlusty !!Rozbil kolem sebe sklenicky co meli na stole byl to ramus .....přiběhl cisnik a rekl mu ze si na tu zidli nemel sedat ze byla oprena asi o metr dal nez byli vsechny zidle rozlozeny na veserni akci !!!Koho by napadlo panebože ze tahle je prave rozbita!!!!No nic pan si poodsednul s pani adi anglicani.....a číšník jim rekl ze to uklidi at to nechaji no jo ale nikdo to neuklidil a asi za 10min bezelo dite a spadlo do to tak ze mel cele holene a ruce opravdu strasne pořezané.....hrůza najednou se to hned uklidilo až byl prusvih .....stve me to ale bohuzel jsem se venovala sve dceri na podiu a myslela jsem ze to mezitim uklidili.......nejak jsem to vypustila ach jo!Ti anglicane pochopitelne zmizeli jak para nad hrncem.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

5 euro na 2lehatka na den.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Škaredý bordel vecer samej uchyl pred dcerou kdyz jsme vysly vecer samy dve na plaz tak se vyslikl chlap do naha

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Napsala jsem víc než dost a to zdaleka není všechno.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jarda: Krásný rodinný hotel...MITSIS. - 2. 9. 2018 1:00

Tohle je fakt snůška žvástů.. Do Mitsis hotelů jezdíme s dětmi několik let..naposled Mitsis Rinela beach Kréta a Roda BEACH Korfu . Jsou to rodinné resorty , odpovídají 5* , bazény skvělé , tobogany , a hlavně jídlo je prostě super...včetně mořských potvor několikrát týdně , souvlaki denně atd.. Mitsis Faliraki beach známe , není sice tak honosný jako nedaleká nová gigantická Mitsis Alila , ale je to krásný hotel po rekonstrukci.. Perfektní je umístění v centru Faliraki u nádherné písečné pláže a úžasného moře , jenž na Rhodosu je! reagovat

Janka: Re: Krásný rodinný hotel...MITSIS. - 24. 1. 2023 7:35

Tak nevím tedy, když čtu ty recenze.....třeba ráno 7,30 nebudu vyspávat :-) - to už jsem po běhání nachystaná na snídani:-).T.j. víc lidí - víc názorů. Pláž už je hotelová ( červenec 2022) a nic se neplatí, látka pohodlné, nové. V hotelu jsme byli 3x a v létě bychom chtěli znovu. Jenom samá chvála, je pravda, že jsme měnili pokoj, ale pak už super dovolená a s manželem jsme byli naprosto spokojeni! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání