Napsat recenzi

Zmýlená neplatí !!!

Recenze hotelu Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa **** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 010x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nepravdivé nebo zavádějící propagační informace cestovní kanceláře na internetu.Uvozující údaj v nabídce byl 9denní pobyt. V tom však byly započítány dvě hodiny prvního dne před půlnocí (plánovaný přílet ve 22,00hod místního času, skutečný příjezd do hotelu byl navíc v 1,30 hod násled. dne).Další nepravdivý údaj byl,že hotel má vlastní pláž se slunečníky v ceně zájezdu - nemá a pláž se platí na místě každý den.

Nehorázné ubytování na první placenou noc.Kromě toho,že vlivem zpoždění letadla a více než hodinového čekání na zavazadla na letišti byl vydán klíč v hotelu v 1,30hod ráno recepčním do jednolůžkového pokoje s vecpanou přistýlkou na místo dvoulůžkového s omluvou,že jiný pokoj nemá a že ráno dojde k přestěhování.

Přestěhování bylo umožněno až po obědě, takže jsem vlastně zaplatil za jeden neexistující den a jednu noc, neboť vlastní pobyt na zaplacené úrovni začal až ve 13,00hod následující den po příletu.

Delegátka za špatný pokoj písemně vyjednala prodloužení pokoje poslední den až do 18,00hod jako okamžitou satisfakci, nicméně při odevzdání klíče od pokoje se recepční "vytasila" s fakturou na 35EU za toto prodloužení.Po hádce fakturu zahodila.Zbytek dovolené proběhl na dobré úrovni.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

dobře vybavený pokoj s malinkatým balkonem.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Velmi slušný výběr i úroveň jídel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Ochota personálu spíše nízká,rychlost obsluhy při jídle pomalá.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

velmi dobrá

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

nic moc, večer se tloukla hudba z programu našeho hotelu s hudbou sousedního hotelu ("za zídkou"), večerní program pro děti končil až ve 22,00hod,teprve po té byl program pro dospělé

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Pocit ošizení z délky zájezdu oproti inzerovanému jistě ovlivnil i celkové hodnocení.Ztráta jednoho dne a noci je defacto 11%, což ze 40 000,-Kč činí 4 400,-Kč zaplacených za nic.

Ochota a rychlost personálu je asi dána geograficky.Pro porovnání 5hvězdiček ve všech hodnocených kategoriích dávám pobytu v hotelu.komplexu v Dominikánské republice (respektive v hodnocení personálu , programu pro hosty a kvalitě a výběru jídel bych po zkušenostech z tohoto zájezdu musel dát hvězdiček 6).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání