Napsat recenzi

Krásná dovolená v apartmánech Lilly's

Recenze hotelu Lilly's Apartments (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 106x
Recenze se líbila: 204 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž Faliraki Pláž Faliraki
  • Lindos Lindos

Byli jsme naprosto spokojeni s ubytováním v Lilly's a také se stravováním v hotelu SunConnect Cyprotel. Tento hotel opravdu odpovídá kategorii ****.

Organizačně zájezd proběhl naprosto bezproblémově. Apartmány jsou cca 200 m od hotelu Cyprotel, moře je vzdálené přibližně 1 km. Vše se dá v pohodě zvládnout, ale musíte počítat s denní turistikou. Nám to vůbec nevadilo, ráno jsme vyrazili z apartmánu a vrátili se až večer.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Měli jsme dva dvoulůžkové pokoje s balkonem, jeden byl po rekonstrukci, druhý starší vybavení. Oba pokoje čisté, připravené, uklízelo se každý den. Výměna ložního prádla i ručníků. Majitelé jsou velice příjemní, po příjezdu nám dali do lednice vodu. Na přespání naprosto dostačující, přikoupili jsme si klimatizaci, bez té se nedá na pokoji vydržet. Vyvětrat v tom horku nelze.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava v hotelu Cyprotel vynikající, jídelna po rekonstrukci a klimatizovaná. Velký výběr pokrmů, chuťově výborné, dostatek ovoce a zeleniny. Probíhají tři tematické večery - řecký, italský a mexický. Jídlo se neustále doplňuje, všeho je dostatek, obsluha v restauraci na úrovni. Nealkoholické nápoje jsou dost sladké, ale můžete si je naředit vodou. Svačiny jsme moc nevyužívali, pouze jsme jednou nestihli z důvodu výletu oběd a zašli jsme si do snack baru. Tam si můžete dát třeba hamburger, kávu, zmrzlinu. Večer jsou v baru k dispozici míchané nápoje - alko i nealko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Areál hotelu Cyprotel je moc pěkný a udržovaný. Využili jsme tobogánový areál, jsou zde k dispozici lehátka i nealko občerstvení. Jinak skvělý na vyblbnutí je WATER PARK ve Faliraki, doporučuji. Personál v Lilly's byl v pohodě, na recepci v Cyprotelu velice ochotní a příjemní. Domluvíte se bez problému anglicky, rádi Vám se vším poradí.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž ve vzdálenosti cca 1 až 1,5 km. Od hotelu Cyprotel jezdí kyvadlový bus, ten jsme moc nevyužívali, ale doveze Vás třeba během dne k hotelu na oběd. Bus stojí u nejbližší kamenné pláže (Kathara beach), ta se nám moc nelíbila. Chodili jsme více vlevo na dlouhou písečnou pláž. Ta je opravdu pěkná, udržovaná, na pláži sprchy, převlékárny i toalety. Za lehátka se platí 10 € set (2 lehátka a slunečník), dají se však najít i místa, kde si dáte jen deku nebo ručník. Moře čisté, neskutečně teplé, při vstupu kameny a potom už jen písek.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Klasický řecký binec, hlavně při cestě na pláž, to člověk místy žasne. Po cestě na pláž najdete dva markety, kde koupíte vše - třeba pití, nafukovačky do vody a taky suvenýry. Nejhezčí suvenýry mají v Lindosu, tam doporučuji výlet.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Výborný! Byli jsme moc spokojeni s ubytováním i stravou, užili jsme si moře a nádherné počasí. Opravdu vydařená dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání