Napsat recenzi

Super dovolená :)

Recenze hotelu Lagonas Beach Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 396x
Recenze se líbila: 419 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Moc hezká dovolená - pěkné prostředí, čistá a velká pláž, krásné moře :) Jely jsme tři kamarádky a moc jsme si to užily.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování bylo dostačující, byly jsme tři dospělé osoby a dostaly jsme pokoj s manželskou postelí a s palandou :) V pokoji se nacházel malý kuchyňský kout s nádobím :) Pokoj čistý, uklizeno každý den, až na neděli. Jediné mínus byl sprchový kout, který neměl žádný závěs, takže voda stříkala všude kolem. Ve skříni se nenacházely poličky.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měly jsme polopenzi a stačilo nám to. Snídaně- sladké, slané, mléko, kafe, džus, čaj, kakao, křupky, marmeláda, párky, vajíčka, zeleniny, pečivo atd. Obědy jsme neměly, ale byly stejné jako večeře - např. dva druhy masa, dvě přílohy - hranolky, ryže, brambory, musaka, tzatziki, souvlaki, zeleniny - rajčata, okurka, zelí, sýr, olivy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Jedná se o malý rodinný hotel, jehož majitelé tam pracují. Společně s nimi ještě pár brigádníků. Byli to moc milí lidé, se vším nám vyšli vstříc, furt se usmívali a když jsme například potřebovali s něčím pomoci (zlikvidovat švába pod dřezem :D), nebyl problém. Hotel zavíral bar oficiálně ve 22 hodin, ale spíš se zavíralo dle toho, kolik lidí sedělo ještě u baru. Jelikož se jednalo o malý rodinný hotel, nebyly tam žádné animační programy a hudba u baru hrála přibližně do 21 hod. Klíčky jsme si mohly nechávat na recepci a pokud jsme například chtěly na večeři vyrazit do města, nebyl problém si večeři vyměnit za oběd :) V hotelu se vaří - dá se tam jet i bez stravy. Jídlo se pohybuje od 2 euro do 10 euro. Můžete se dát hamburger, hranolky, saláty, tzatziky, které jsou výborné a jiné jídlo. Víno stojí 1,5 eura, pivo 2 eura. Koktejly Vám namíchají za 4 eura a jsou opravdu dobré. Bazén byl malý, ale jelikož se pláž nachází od hotelu opravdu v dohledu (cca 2 minuty cesty), k bazénu jsme ani nechodily. Dá se i vylézt na střechu hotelu, odkud jsme pozorovaly východ slunce :)

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Jedno z nejhezčích moří :) Pláž čistá a veliká - lehátka a slunečníky za poplatek - 5 euro za osobu, ale není problém si lehnout jen na písek :) Z vedlejší restaurace při objednání pití Vám ho číšníci donesou až k lehátku :) I když tam byl písek moře bylo průzračné a čisťounké. Byly tam vodní atrakce, takže koho nebaví se jen válet a plavat o zábavu měl postaráno.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí hotelu se nachází spousta supermarketů, kde se dá koupit cokoliv. Do Faliraki jsme jely záměrně, neboť jsme věděly, že v blízkosti se nachází centrum, kde je plno barů, diskoték, krámků atd. Vzdálenost do centra po pláži je cca 15 minut, po druhé straně od hotelu je další hl. třída, kam dorazíte za 10 minut. Krámky jsou otevřené dlouho do noci, cca do půlnoci, otevřené bary s diskotékami až do rána, hudba ale hraje cca do 03:00 hodin. V centru se však nachází i uzavřené diskotéky, které vyhrávají do ranních hodin. Po pláži cca 20 mionut chůze se nachází přístav, kde jsou kolem také malé hotely, restaurace, jak typicky řecké, tak i jiné :) Ceny v restaurací se pohybují kolem cca za hlavní jídlo cca 8-10 euro (souvlaki, těstoviny apod). Pita gyros za cca 3 eura :) V barech se koktejly dají pořídit od 5 euro a výš. Na pláži prodávají různé výlety lodí - my vyzkoušely výlet za 20 euro. Lodí do zátoky Lindos, kde se na kopci nachází hrad a moře je zde opravdu pohádkové. Zde jsme byly tři hodiny a poté lodí vyplouváte zpátky, kde se cestou zastavíte na Tsambika beach, kde můžeme z lodi vyskákat a ještě se vykoupat. Výlet je na celý den a jedna cesta lodí trvá cca 1,5 hod.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Hotel bych doporučila jak rodinám s dětmi, kterých v hotelu bylo plno, tak i mladým lidem, kteří zde určitě ocení noční zábavu, ale i starším. Každý zde najde své využití. Ve Faliraki se nachází aquapark a do hlavního města to je autobusem cca 20-30 minut. Takže za 2,5 euro za jednu cestu si můžete udělat výlet do staré části Rhodosu a kochat se přístavem a hradem:)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání