Napsat recenzi

Recenze hotelu Hotel Gondola ** Faliraki Rhodos

Recenze hotelu Hotel Gondola ** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 354x
Recenze se líbila: 394 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel v klidné části letoviska Faliraki, do centra Faliraki 5-10 min chůze. Pěkná písečná pláž 200 m od hotelu. Pokoj byl vcelku pěkný, čístý. Personál ochotný. Jediný a dosti podstatný nedostatek hotelu bylo stravování, především večeře. Do Faliraki ráda pojedu znovu, ale do Gondoly už nikdy!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Při našem příjezdu do hotelu jsme dostali malý pokoj v přízemí, sotva jsme prošli mezi postelí a stěnou na balkon, který byl pár metrů od silnice, obyčejná okna pokoje nemají, pouze francouzská okna na balkon. Pokoj byl temný a při představě, že zde strávíme celý týden pobytu, po dvou dnech bychom začali trpět klaustrofobií. Poprosili jsme tedy o výměnu pokoje...naštěstí úspěšně. Druhý pokoj byl úžasný, v prvním patře, krásný velký balkon, výhled do zeleně a bylo vidět i kousek moře :) Pokoj byl prostorný, s malou ledničkou a TV. Koupelna již byla horší, ale nejsme citlivky, takže až takový problém jsme neměli. Během týdenního pobytu byly ručníky vyměněny jednou a to hned druhý den po příjezdu, pak již nikoliv. Ložní prádlo nebylo měněno celý týden. Kdybychom zůstali v původním pokoji, zajisté bych v kombinaci s poskytnutým stravováním byla velice zklamaná. Ubytování značně zvedlo spokojenost a to i přes to, že většinu času jsme trávili venku, ale přeci jen si unaveni po celodenním výletu raději lehnete do prostorného prosluněného pokoje s výhledem, než do ponurého malého kamrlíku, kde po sobě celý týden šlapete. Klimatizace byla zdarma od 15.6. Jedno mínus - hotel byl plný Rusů.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Kapitolu stravování se pokusím shrnout asi takto - hnus.

Snídaně byly ještě celkem ucházející, ale celý týden bylo to samé - eidam, šunka, margarín, marmeláda. Dvakát byla k dispozici vajíčka natvrdo, okurka, jogurt, jednou rajčata, třikrát zelí. Chleba resp. veku si každý krájel sám, což někdy dosti zdržovalo, protože byl k dispozici pouze jeden nůž a tác. K pití byla voda, džus nedžus, káva a čaj.

Večeře - to byla jedná velká katastrofa, skládala se ze tří chodů. Jako předkrm byly podávány polévky, jednou zelí a zbytek jsem raději zapomněla. Čekala jsem nějaká řecká jídla jako musaka, saláty, ryby. Ale nikoliv, všechna hlavní jídla měla stejnou chuť. Pouze jednou jsme měli cosi, co se podobalo řeckému jídlu. JInak rýže a hnusné maso (libové byly asi tak dva malinkaté kousíčky) s UHO občas UČO (univerzální červená omáčka), kuře s UČO... a takto celý týden. Ryby ani salát nebyl vůbec. Dezerty - zmrzliny, kompot, jakési šílené želé, jediný dobrý dezert byl poslední den - něco jako máčené bebe s tvarohem.

Velice jsme postrádali ovoce, u snídaně vůbec nebylo a pouze k večeři jsme měli jednou jako dezert - kousíček melounu.

Porce byly velice malé, chlap se z nich nenají.

Jednoduše děs a hrůza. Nejsem vybíravá, ale tohle bylo fakt moc. Nejlépe jsme se najedli vždy na obědě tzn. mimo Gondolu.

U bazénu bylo občerstvení s posezením, kde vařili dobře, nechápu, jak je možné, že stejný podnik podává takový hnus formou polopenze a za peníze si můžete u bazénu koupit velmi chutné jídlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Bazén - čistý, vč. sprchy. U bazénu občerstvení. Personál vstřícný, příjemný.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Písečná pláž byla cca 200 m po nefrekventované silnici, pláž čistá. Možnost pronajmout lehátko se slunečníkem nebo si jednoduše najít místo, kde se vám libí a přinést si vlastní slunečník, který se dá koupit za 8 €. Moře pěkné, čisté, ovšem s velkými kameny, bylo třeba se koukat kam plavete, abyste si neodřeli bříško :)

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu bylo klidné, pokud se budete chtít bavit, do centra plného obchodů, taveren a barů je to kousek, 5-10 min pěšky. Do hlavního města Rhodu je to 30 min autobusem, doporučuji, město je nádherné. Dále akropole Lindos a pláže za Lindosem.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Ubytování výborné, stravování strašné. Hotel jsme si vybrali především kvůli pozitivním recenzím, především vychvalovaného jídla, ovšem jak jsme si později všimli, všechny recenze byly z minulého roku. Takže buďto se změnil kuchař, provozní či majitel nebo jsme z Marsu...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání