Napsat recenzi

Nikdy více !!!

Recenze hotelu Hotel Gondola ** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 422x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Včera jsme se vrátili z pobytu v tomto hotelu a nikomu bych jej už nedoporučoval - říkali jsme delegátce, že se divíme, že vůbec ještě dnes naše CK pořádají do podobných zařízení pobyty. Nečekali jsme samozřejmě u 2* hotelu nějaké extra služby, nemáme přehnané očekávání ani na stravu, ale co je moc, je moc....

Varujeme proto všechny potenciální zájemce, raději si připlatit a jet třeba občas nebo si aspoň kupovat pouze snídani a na večeři si dojít a vybrat si jídlo dle sebe.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Totálně vybydlený hotel, otřesná koupelna. Hotel je převážně plný ruské klientely, což je někdy také trochu problém. Kladně hodnotíme pouze poměrně velký bazén.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Absolutně nejhorší věc na celém pobytu - stravování připomíná svou úrovní výchovněnápravné zařízení či školní tábor - obsluha téměř žádná či silně laxní, nosíte a odnášíte si jídlo na táce jako ve školní jídelně. K snídani všech 8 dnů jedno a to samé ( margarín, marmeláda a oschlá veka, kterou si musí tupým nožem každý sám nakrájet ( hezká hygiena ) a nějaké shnilé rajče.K večeři jen jedno jídlo, nevalné úrovně a velmi malé porce, sotva pro malé dítě.Museli jsme se proto každý den ještě večer chodit do města dojídat.Když člověk celkově spočítá co si musí připlatiti za pití + jídlo mimo, je skutečně lepší připlatit za all inklusive a neřešit toto....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Jak už bylo uvedeno - totálně vybydlené, klima sice funkční a za poplatek, ale absolutně neregulovatelná a drží při životě silou vůle. Personál jakž takž.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláže převážně mělké, plné skrytých kamenů - i dál od pobřeží, takže nevhodné pro malé děti. je lépe nějaká obuv do vody, připomínalo nám to Chorvatsko. Jinak voda krásně čistá.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Území " nikoho ", pár malých obchodů, obtížně se koupí hezké ovoce.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Byli jsme značně zklamáni a nedoporučujeme nikomu - vyhozené peníze.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jana: gondola - 22. 5. 2015 18:47

Musím nesouhlasit,snidaně super,pokoj v pohodě,klima fungovala a zdarma,nákupy v pohodě. Personal byl také ok. Asi máte velké nároky. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání