Napsat recenzi

Klidná dovolená v Gondole

Recenze hotelu Hotel Gondola ** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 1 141x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z balkonu směrem na moře Výhled z balkonu směrem na moře
  • Nudistická pláž Nudistická pláž

Hotel jsme dlouze vybírali, protože jsme měli celkem jasné požadavky...klidnější prostředí bez nočního života a kousek na pláž (bylo celkem problematické najít někde polohu hotelu, ale nakonec se snaha vyplatila). A to se nám splnilo, hotel leží prakticky na konci Faliraki, je sice hned vedle cesty, ale tuto využívají jen ti co jedou do dalších hotelů, takže v noci klid. Na pláž jsme viděli z balkonu, takže kousek.... strava byla úžasná, ale tak to nemusí být letost, protože hotel vlastní větší rodina a s provozem hotelu se se střídají 4 "osádky" , my jsme měli štěstí prý na tu nejlepší...seznámili jsme se totiž s Polkami, které jezdí do tohoto holelu již 12 let!!! I my jedeme letost opět! Jedeme v červnu, kdy je tam klid a poloprázné pláže!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování pro nenáročné klienty, čisté, velká skříň, noční stolky i křesílka.Uklid a výměna ručníků pravidelná!

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Snídaně nenáročná, stále se opakující, ale pár kroků od hotelu je dobře zásobovaný obchůdek, kde je možnost si dokout to co by vám u snídaně chybělo...např řecký med, celozrnný chléb, jogurt a pod. Nebyl problém se domluvit na úpravě jídla (žlučník), porce byly velké o 4 chodech.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Klima za poplatek, PC také, Wifi zdarma, bazén zadarma...personál ochtotný, vždy nám vyšel vstříc.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

K pláži opravdu kousek, bohužel na nejbližších plážích je spoustů kamenů, skrytých pod vodou, takže je třeba opatrnosti, velmi pozvolný vstup, takže pro malé děti perfetní, ale zaplavete si až mnohem dál od břehu. Pro příznivce Nuda pláže je jediná oficiální jen o kousek dál, zde je plavání lepší, voda hlubší. Lehátka za poplatek 4 E.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V blízkosti obchod s potravinami i suvenýry, cca 10-15 min do centra Faliraki kde to opravdu žije!

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Myslím, že to, že jedem letost opět je jasná odpověď! Pro toho, kdo nepotřebuje luxus a spíše volí klid a za zábavou si dojde, je to ideální.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání