Napsat recenzi

Faliraki Bay

Recenze hotelu Faliraki Bay Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2021
Přečteno: 230x
Recenze se líbila: 123 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • vstup do hotelu je mimo hlavní silnici vstup do hotelu je mimo hlavní silnici
  • na parkovišti u hotelu na parkovišti u hotelu
  • pohled na jídelnu pohled na jídelnu
  • dětský bazén a hluboký bazén dětský bazén a hluboký bazén
  • pohled z pokoje 206, před zábradlím střecha spodního balkonu pohled z pokoje 206, před zábradlím střecha spodního balkonu
  • vodní sporty ve Faliraki vodní sporty ve Faliraki

Hotel střední kategorie s polopenzí, blízko moře, vzdálenost do centra cca 2 km, pro nenáročnou klientelu. Autobusová zastávka č. 27 je 100m od hotelu, dobré spojení do hl. města (každých 20 minut).

Ubytování  průměrně (3,7/5)

hodnotím pokoj 206, který na rekonstrukci čeká. V tomto patře jsou pokoje menší než o patro níž, před balkonem je nevyužitý prostor, vybavení opotřebovanější. Staré plastové židličky na balkoně, standartní levné ubytování pro nenáročné s hodne malou koupelnou, matrace - moje dobrá pružinová, manželova asi poškozené pružiny. Málo policových úložných prostor (takže i noční stolky, toaletky, botník). Chybí sušák na prádlo na balkoně :(

Fén OK, TV česky ne, lednice za polatek !!!

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

polopenze dostatečná, žádný luxus, standartní snídaně - levnější salámy, sýr, margarín, máslo občas, jogurt, med, Musli, zelenina, káva, čaj, mlléko, 3-4 druhy podobného chleba (veka, bulky,), vejce vařená nebo zapečená, farole v rajč. omáčce, nutela , buchta......večeře se dala skládat ze cca 4 příloh, 2 jídel, zeleniny a salátu, někdy ryba, jako dezert se střídala buchta, želé, puding, meloun, zmrzlina (fakt nic moc), polévky moc nešly.....vše bufetově a bylo toho dost

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení pokoje průměr, lednice a trezor za poplatek, bazén měl 2 slabiny - pouze 1 schůdky a to do hloubky. pro neplavce a starší lidi žádné schůdky ani zábradlí poměrně vysoké sestupy do vody, tak nešikovný bazém jsem nezažila. Personál příjemný, denní úklid = srovnání postele, odnesení odpadu, setření, 1x za 14 dní převléknutí postelí, ručníky dle potřeby tvrdé, ale nevadilo. Výtah, dost schodů.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Lehátka jsme nevyužívali, prý 10 E, voda krásně čistá, na kraji kamínky, dále písek a celkem mělko.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hlučný hotel naproti, asi díky covidu naštěstí jen do 23 hodin. Periferie městečka bez větší údržby.. Bezprostřední okolí budovy je v zeleni.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Průměr, hotel se tváří na 3* a vybírá za 3*, ale je spíš na 2,5*, nahrává mu stravování.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání