Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Evita Mare Hotel **** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 2 176x
Recenze se líbila: 213 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Spaní Spaní
  • Pokoj Pokoj
  • Pokoj focen od balkónu. Po levé straně (jak jsou kufry) chybí gauč. Pokoj focen od balkónu. Po levé straně (jak jsou kufry) chybí gauč.
  • Jeden bazén, kde se celý den konaly animátorské programy. Za bazénem bar. Jeden bazén, kde se celý den konaly animátorské programy. Za bazénem bar.
  • První dva bazény na jedné straně První dva bazény na jedné straně
  • Další dva bazény na straně druhé Další dva bazény na straně druhé
  • Část hotelu Část hotelu
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Focela z chodby hotelu. Mzi barákem a stromem je vidět moře. Focela z chodby hotelu. Mzi barákem a stromem je vidět moře.

POZOR, abyste si nespletli hotely Evita Mare, Evita Beach, Evita Bay a Evita Sun Resort. Jsou to 4 odlišné hotely!!! Je třeba se opravdu utvrdit v tom, do kterého jedete, abyste pak nepsali špatné recenze kvůli tomu, že jste přijeli do jiného hotelu, než bylo na internetu.

Po příjezdu do ubytování nás přivítaly 4 milé animátorky, které nám vše ukázaly a případně podaly veškeré informace jak v den příjezdu, tak po celý pobyt. Byl pro nás připravený i noční snack (pizza) a pití dle libosti (PIVO! :-D )

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Prosím vás. Hotel je postavený v květnu roku 2019 a dobře, možná ho měli otevřít až příští rok, ale to víte, byznys je byznys. Ale nikde žádné kabely ani dráty netrčí, tedy aspoň ne na našem pokoji. Na balkóně jsme měli sušák na prádlo, ale v pokoji zase chyběl gauč. Postupně ty pokoje dovybavují, tak to všude může být trochu jinak. Pravda, ve sprchovém koutě nám chyběla jedna zástěna a voda cákala po koupelně, ale je to voda, uschne :-) Zkrátka na pokoji jsme měli vše, co potřebujeme na přespání a hygienu, přes den jsme byli venku. Při check outu nám bylo nabídnuto se před odletem osprchovat v jednom z pokojů.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Za mě strava super. Jako je jasné, že po 10 dnech se vám to omrzí a už nevíte, co si vybrat, byť výběr byl dle mého velký (jen lidi jsou rozmazlení, přitom doma si namažou starej rohlík s paštikou). Ale napsat špatnou recenzi proto, že je jídlo dovážené odjinud a není uvařeno přímo v hotelu? A to jako někomu vadí?? V čem je jako rozdíl??? Kdyby lidi neviděli přijíždět auto s dováženým jídlem, tak by ani nevěděli, že se tam nevaří. Jído bylo čerstvé, teplé a vždy doplňované.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

V koupelně sprcha, umyvadlo, záchod, fén. Nevím co je na tom nedostačujícího. V pokoji postel, skříň, televize. Co víc proboha chcete? Služby a personál hotelu vynikající. Nic nebylo problém a vše se řešilo s úsměvem. Když i vy jste se usmívali :-) Venku je 5 bazénů, my byli nejvíce u jednoho samostatného u vchodu do hotelu. Tam se totiž celý den koná animátorský program pro malé i velké. Úklid pokojů každý den.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je ani ne minutu od hotelu, je písčitá a dvě lehátka vyjdou cca na 8 - 10 euro na den. My ale chodili na jinou pláž vedle nebo když jsme měli půjčené auto, jezdili jsme na pláže autem. Osušky k bazénu nám vyměňovali na recepci každé 2 dny.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Klidné. Cca 15 minut chůzí do vyhlášené ulice s bary, kluby, obchůdky a MC Donaldem. No, trávník kolem hotelu není zelený jak v Čechách, asi proto, že je to Řecko :-)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Paní delegátka pomůže s půjčením auta a poradí kam na výlety. My jsme měli auto půjčené na 3 dny a dle mého stačí na 2. Ale záleží, co chcete navštívit.

Celkový dojem za mě skvělý a na dovolenou vzpomínáme jen v dobrém.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání