Napsat recenzi

Dovolená?

Recenze hotelu Grecian Fantasia Resort *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 679x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel pěkný,ale zařízený na vydolování peněz za vše: přestože klima jinde přes prázdniny v ceně,tady byla za 7EUR/den (!);hrací automaty by tam neměly vůbec být - 2EUR/hod;internet na celý den za 5 EUR byl vyčerpán za pět minut hovoru přes SKYPE (200 mega dat a šmytec);trezor 2,5EUR/den.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje čisté,ale po dvou dnech jsme se stěhovali do menšího,byli jsme totiž prozatímně v čtyřlůžkovém.Hygienický koutek stěsnaný,takže k umyvadlu se dalo stoupnout až po zavření dveří,malý sprchový kout,který nebyl uzavřený,takže při sprchování jsme měli vodu všude a musel jsem pak vytřít.Při sezení na míse jsem měl jednu nohu v sprchovém koutu a z druhé strany držák s toaletním papírem pod paždím.K tomu klima za 200.- každý den,žádná sláva.Pokojská služba chodila každý den vynášet koš.Ručníky a prostěradla nabízeli vyměnit i častěji.Byli usměvaví a milí.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Samozřejmě se nadalo čekat každý den jinou nabídku.Ale polovina nabídky se měnila každý den a vždy jsme mohli vyzkoušet něco nového.Samozřejmě potěšil i vynikajícím způsobem upečený bůček - ten zmizel hned.Těstoviny chutné a v různých variacích.Melouny a zelenina samy lákaly k naložení na talíř.

Vynikající byla i česky hovořící servírka - vždy poradila,popsala i složení jídel,pomohla i ve styku s recepcí .

Horší je ale samotné stravování - stoly jsou umístěny v jídelně,která je otevřená na obě strany hotelu.Stoly umístěné venku na terasách byly vybaveny popelníky !Tedy ať foukalo z jedné nebo druhé strany,museli jsme jíst v cigaretovém kouři.Kuřákům nevadilo ani,že jsou tam malé děti.Jedna maminka dokonce zacvičovala své vlastní a stihla během snídaně tři cigára.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Lehátka u bazénu zdarma.ale ani zde jsme neunikli kuřákům...

Nefunkční fén na pokoji byl hned nahrazen jiným,bohužel ani tento nevydržel ani pár vteřin.Dostali jsme ale hned další a úplně nový.Pán v recepci vycházel ve všem ochotně vstříc.A snažil se i o češtinu.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž kousek a pořád se šlo od hotelu rovně.Krásný písek,pozvolný vstup.Nosili jsme si z hotelu vlastní slunečník,kterých na recepci bylo volně několik.Nechávali to tam odjíždějící hosté.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Vše potřebné do pěti minut,obvzlášť upozorňuji na aqapark - bezpečný i pro děti + all inklusiv v ceně.Taverny na každém rohu,ale oproti loňsku o 1-2 EUR vyšší ceny jídel

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pobyt na hotelu nám zkazili hlavně češi,kteří kouřili na balkonech.Neplatily ani prosby,že se nedá v noci spát,ani že mám s sebou malé dítě.Ta zvěř kouřila i ve dvě ráno a v šest ráno zase.Jedna paní vykřikovala,že si zaplatila kuřácký hotel,a já ji zkazil dovolenou.Že jsme se my deset nocí dusili kouřem ,je nezajímalo.Průvan kouř protláčel zkrz netěsnící dveře,takže nebylo úniku.Pán z dalšího balkonu zase radil,že si máme zavřít dveře a vyvětrat klimatizací.Zřejmě nemá ponětí,jak klimatizace na pokoji funguje.

Falikari ano,tento hotel ne!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 33 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání