Napsat recenzi

červen 2021

Recenze hotelu Faliraki Bay Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2021
Přečteno: 126x
Recenze se líbila: 111 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Načatá třetí desítka pobytů v Řecku, v 99% vím do čeho jdu. Zatím jsem ještě nikdy nebyla zklamaná, beru v úvahu mentalitu Jihu.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel má lepší časy patrně za sebou, zařízení je již značně opotřebované. Hodnotím jen stav mi poskytnutého pokoje, možná, že v jiném křídle to mohlo být lepší. Bohužel, ložní prádlo v takovém stavu já již používám na hadry. Ručníky čisté, bílé froté, ale vzhledem k tvrdosti vody používané k praní jejich konzistence odpovídá brusnému papíru na dřevo nejvyšší zrnitosti. Hotel je vybaven výtahem, ale k němu se musí po 5 schodech!!

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Poprvé jsem vyzkoušela polopenzi (cestovala jsem single, jinak vybíráme vždy bez stravy, maximálně snídaně). Při desetidenním pobytu se jídlo sem tam opakovalo, ale bylo to v rámci únosnosti. Za mě na 1* byl každodenní dostatek čerstvé zeleniny jak ke snídani tak i k večeři. S ovocem to bylo zrochu horší. V rámci poledního jídla se vše doplnilo z místního diskontního obchodu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

K vybavení pokoje jsem se již zmínila, televize na pokoji ovšem s řeckými programy je pro mě na dovolené tabu. S personálem byla domluva vždy, nebyl problém. Vynahradili ostatní negativa. Služby podle mě odpovídající, neměla jsem si na co stěžovat. Odpovídalo to hvězdičkovému hodnocení hotelu. Příjemným bonusem byl velký hotelový bazén s dostatečným počtem lehátek a slunečníků a s ochotnou obsluhou u baru. A krásná a nádherně udržovaná zahrada kolem bazénu i hotelu pěkný dojem umocnila.

Wifi bez poplatku je v celém hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Řecké moře, to je nádhera. Pláž krásná, písčitá, táhnoucí se v délce cca 3 km podél celé zátoky. Na jejím konci kolem ostrohu pláž pro naturisty. Dostatek lehátek a slunečníků, místní výběrčí poplatků se staral i o každodenní úklid. Dostatek místa i pro ty, co lehátko nechtějí.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel se nachází na periferii městečka Faliraki směrem na hlavní město, relativně v klidném prostředí. Bohužel ale naproti přes cestu se nachází velký hotel obsazený převážně anglickou mládeží, takže velmi hlučný. Velmi hlasité diskotéky a podobné animační programy nám "zpříjemňovaly" každý večer. Naštěstí ještě fungovala covidová patření a museli o půlnoci končit. Nedovedu si představit noci za plného letního a neomezeného provozu.

Ale za to tenhle hotel nemůže. Údajně si i stěžovali, ale nic jim to nepomohlo.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

I když jsem musela doplácet dost velkou (podle mě nehoráznou) sumu za neobsazené lůžko, tak za mě spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání