Napsat recenzi

Moc pěkná dovolená

Recenze hotelu Evita Mare Hotel **** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 402x
Recenze se líbila: 239 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel Evita Mare jsme si vybrali hlavně kvůli tomu, že se nachází u krásné pláže ve Faliraki, už jednou jsme na ostrově byli a moc se nám tam líbilo. Oblast kolem hotel je typicky řecká, příjemná atmosféra, a hlavně super pláž, skvělé koupání. HOtel je jen pár kroků od pláže, přes cestu, na pláži plno taveren. Animátoři v čele s Nikčou, byli na jedničku, hlavně děti byli nadšení!!!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Přijeli jsme do hotelu dopoledne, je vidět, že je hotel nově postavený, všechno je nové, někde nějaké menší nedodělávky, ale pokud nejste rejpal a přijel jste si dovolenou užít, je vám to jedno. Pokoje jsou velké, koupelna krásná, vše voní čistotou. Měli jsme pokoj s bazénem, což bylo super pro děti, velmi pohodlná lehátka :) Úklid v pohodě.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Musím říct, že jsme hodně zvyklí na řeckou kuchyni, hodně oleje, ale jídlo, které měli v hotelu bylo strašně chutné. Ano je pravda, že nebyl ze začátku našeho pobytu moc velký výběr, ale moc se snažili a každý den rozšiřovali. Snídaně super, obědy slabší, ale večeře též super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Velmi příjemný personá, dokonce tam byl podle delegátky Věry i hodně sám majitel, dohlížel na to, aby klienti byli spokojeni, ptal se jich na názory atd. To se mi v rámci nového hotelu a otevření zdá velmi milé.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Nemám co dodat, bomba!!! Moře už pěkné teplé :)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu, myslím tím, teď z obou stran v hotelu, by možná chtělo trochu oddělit od domorodců, ale to se třeba v budoucnosti vyřeší. Co se týče okolí jako takového, tak velmi příjemné a řecké!

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Za nás spokojenost, hotel možná potřebuje ještě pár dodělávek, ale my jsme to vůbec nepocítili, nebo respektive nenechali jsme se tím ovlivnit! Každý rozjezd je těžší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Vojtěch: dotaz - 28. 7. 2019 14:25

Dobrý den. mohu vás poprosit zda by jste se ozvali na nás email? Mame nekolik dotazu ohledne hotelu. Moc dekujeme valasmia@seznam.cz reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání