Napsat recenzi

zklamání

Recenze hotelu Evita Elite Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 335x
Recenze se líbila: 63 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po předchozí velmi dobré zkušenosti s pobytem v tomto hotelu (nyní má název Evita Elite)

musím bohužel konstatovat, že ač je kvalita hotelu uváděna čtyřmi hvězdami, jeho úroveň reálně odpovídá dvěma.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

První noc v pokoji v suterénu a následný den s výhledem do zeleně a také na trvale umístěný kontejner s použitým prádlem. Koupelna s volným sprchovým koutem, jehož použití znamená vodu všude, takže nutno vcházet bez oblečení a ručníku a osušit se a obléci mimo koupelnu a také je třeba vynést ze současně umístěného WC toaletní papír.

V pokoji ramínka a tyči, stolek na kufry a toaletka. Oproti minulosti zmizely otevřené police, takže oblečení jsme měli v kufrech. Pokoje jinak čisté a postel pohodlná. Pokoj jsme vyměnili za 3. patro, kde již byl sprchový kout ohraničený.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Největší propad ve srovnání s dřívějším pobytem, kdy tehdy jídlo bylo skvělé, vždy teplé a výborně ochucené, rovněž doplňované. Nyní jednotvárné, nedochucené, vlažné až studené a zažili jsme, že v polovině doby vyčleněné k obědu nebo večeři jídlo nedoplnili s vysvětlením, že už není. K mazání na pečivo byl jen margarín, máslo bylo až poslední dva dny. Výborný jogurt, káva z automatu a dobré bylo i pivo. Jednou byly broskve, jinak jablka asi se supermarketu, tj. nechutná, dobré hrušky a meloun. Dezerty převážně pudingy a pěny v různých verzích. Výhodou byla možnost docházet na jídlo do Evita Mare (obdobná nekvalita) a Evita Resort (lepší výběr, jídlo teplé, bílé víno vychlazené).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

K vybavení pokoje viz výše. Po rekonstrukci hotelu byla jídelna umístěna k bazénu, což podle mého názoru snížilo komfort, jednak s horší dostupností hygienického zázemí, a nepříjemný byl i vítr při jídle .Hotel v ubytovací části působí jako bludiště chodeb, schodiště jsou strmá , stupně různých výšek, takže nevhodné pro méně pohyblivé osoby, zápach z kanalizace. Uklid a výměna prádla každý den.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nádherné čisté a teplé moře. Slunečníky a dvě lehátka za 12 EUR/den. Pláž písčitá a čistá, pozvolný vstup do moře. Výborné pro děti..

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Výhodou je umístění hotelu mimo hlavní zastavěnost, takže klid, a přesto v dosahu centra.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Do tohoto hotelu už nepojedeme. Moje současná zkušenost koresponduje s vyjádřením dalších klientů, kteří se sem vrátili na základě zkušeností z minula a byli zklamaní .Hotel má po přestavbě větší kapacitu, ale navýšení o jednu hvězdu zdaleka neodpovídá jeho kvalitě a v souhrnu je horší než původní tři hvězdy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 42 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání