Napsat recenzi

Velké zklamání !!!

Recenze hotelu Evita Elite Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 843x
Recenze se líbila: 280 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejsme nároční, jezdíme i pod stan, ale tato dovolená byla pro nás opravdu šok. Za 20000 Kč na osobu a týden jsme se octli v ubytovně kde nefungovalo jak mělo skoro nic, jen animátoři se opravdu činili, ale my jsme jejich služby nevyužili, neměli jsme sebou vnuky. Největší zklamání jídelna, ve fabrice za totáče byl větší luxus jak tady. O jídle se ani rozepisovat nebudu, není o čem psát, na obědy jsme se z pláže ani nevraceli, nebylo proč. Na moji stížnost mi cetovka odepsala, že jehněčina a kozina je národní jídlo řeků, tak si nemám proč stěžovat.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Žádný hotel, byla vlastně ubytovna vhodná pouze na přespání. Já vím, že se nedá od 3 hvězdiček víc čekat, ale rozhodně tu neplatí pravidlo : za hodně peněz hodně muziky, protože 40000 Kč za dva není zrovna málo :(

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Jedlé byly jenom snídaně, vajíčka nebo řecký jogurt - ten chválím a na večeři jsme si dávali caciky s bramborama, o zkvašených melounech, půlených banánech, nemá cenu ani psát, ze zbytků od snídaně dělali večer saláty a zákusky jsme asi přehlédli, viděli jsme občas jen černou buchtu nakrájenou na čtverečky 2x2 cm. Jenom káva byla dobrá, měli tam na ni automat a dělal si ji každý sám.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Žádné fitko ani disco a bazén čpěl chlórem a přitom byl zakalený a svoji slávu už měl také dávno za sebou. Z personálu hotelu chválím jenom uklizečky, velká spokojenost s úklidem. Měli jsme z pekla štěstí, že jsme nenafasovali pokoj dole ve sklepě, tam by ani uklizečky nepomohly.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláže a moře překrásné, doporučuji boty do vody. Asi 10 minut pomalou chůzí je krásná nuda pláž, kde točí pivo do namrzlých sklenic a vaří tam báječně.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu nic moc, doporučuji pujčit si auto a vyjíždět do vzdálenějšího okolí. Nádherné Prasonisi - Polibek dvou moří a do Rhodosu si zajeďte busem nebo lodí, s CK je to moc velká rychlovka.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Stačilo mi dva dny v hotelu Evita Beach abych prohlásila : do Řecka už nikdy, svůj názor jsem změnila, možná se tam ještě někdy vrátíme, ale budeme hledat rozhodně lepší ubytování, od jiné cestovky a klidně i bez jídla, taverny a obchůdky jsou tam na každém rohu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 42 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání