Napsat recenzi

CK prodává jako hotel se 4 hvězdičkami, to nás zklamalo

Recenze hotelu Evita Elite Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 16x
Recenze se líbila: 43 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel neodpovídá ****. Pro dva lidi jsme dostali pokoj s postelí 1,40 m, velikost pokoje č. 223 byla menší, než jinde bývají jednolůžkové pokoje. Mezi postelí a zdí jsme neprojeli s kufrem a museli se shýbat pod televizí na stěně, v pokoji není žádná polička ani skříň ani skříňka, kam bychom si vyndali věci z kufru, jen 80 cm dlouhá tyč se čtyřmi ramínky. Nechali jsme si přinést dvě židle, abychom si nemuseli dávat věci na zem a využili jsme i vnitřní prostor ledničky, kam jsme si dávali doklady, foťák, telefon, nabíječky apod., protože nebyly kam dát. Ani v koupelně nebylo kam odložit věci. Toaleta byla kapitola sama o sobě, s fotkami bavím přátele. Na záchod se nedalo sednout a mít nohy rovně před sebou, prostor mezi záchodovým prkénkem a umývadlem před záchodem nebyl prostor ani na délku mého telefonu. Když jsme to hned reklamovali a chtěli vyměnit pokoj, člověk na recepci nám řekl, že za to může architekt a že pokoj nemá. Výměnu pokoje nebyla schopna zařídit ani delegátka Šárka, ačkoli se velmi snažila, ostatně paní Šárka je profík. Dozvěděli jsme se, že skříňky, skříně a poličky byly z hotelu odstraněny při rekonstrukci, aby se neměli kam schovat švábi, to se ale nepodařilo, švába v koupelně jsem našel až poslední den. Nepoznal bych ho, ale po vyfocení chytrým telefonem mi ho Google Lens okamžitě vyhledal jako švába obecného. Úklid v hotelu probíhá velmi často a celkem důkladně, vyhubit šváby asi není jednoduché. Jídelna na standardní úrovni řeckého tříhvězdičkového hotelu, přístup k lehkému občerstvení i během dne, ale z jídelny si to musíte odnést, obsluha nás vyhodila, když jsme si sedli. Mladík tureckého původu byl nepříjemný, jinak veškerý personál hotelu i jídelny na velmi slušné úrovni, proti tomu nelze říct nic. Měli jsme odlet pozdě v noci, chtěli jsme si zařídit late check-out a na recepci nám denně říkali, ať se zeptáme později. Poslední den nám manažerka vysvětlila, že nemají prostor. Pro děti asi vhodné, animátoři byli skvělí. Kdo ale nemá děti a není na jejich program zvědav, má smůlu. Pokud chce jít na večeři, tak se jim nelze vyhnout. Jejich velmi hlasitá dětská hudba nás rušila, přehlušovala hudbu z jídelny, reproduktory byly od sebe cca 3 metry. Pokud zůstanete poslední den bez pokoje, můžete čerpat all inclusive až do odjezdu, ale připravte se na to, že sprcha je jen u bazénu a jedny toalety ne ve zrovna dobrém stavu v přízemí hotelu. Velikost recepce neodpovídá počtu lidí v hotelu, nebylo si kam sednout a byla to jediná trochu klimatizovaná místnost k dispozici, pokud jste vystěhováni z hotelu. Jo a když jsme ještě měli hotelový pokoj, tak nám ho uklízeli velmi často. Úklid ale spočíval v doplňování toal. papíru, vynesení odpadu a výměně prostěradel. Chtěli jsme mít prostěradlo oba dva, to nám dali, ale při každém úklidu sebrali, takže jsme si ho schovávali pod kufr. K tomu nám brali prázdné plastové láhve, které jsme vyhodit nechtěli a to opakovaně. Bohužel jsme si je neměli kam dát než vedle postele.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoj vhodný na jedno přespání a pokračovat dál. Bohužel okolní hotely byly plné, přestěhování se nám nepodařilo.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Běžné, nic více ani méně, než je standardem u tříhvězdy tohoto typu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

O vybavení pokoje nemůže být ani řeč, pokoj beze skříně, skříňky nebo police jsem ještě nezažil.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře mělo 26 stupňů, bylo čísté, na pláži se uklízelo.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Klidné místo s docházkovou vzdáleností do centra, blízko pláže.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem zkazila velikost a vybavení pokoje.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání