Napsat recenzi

Bezva odpočinek pro všechny!

Recenze hotelu Evita Elite Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 309x
Recenze se líbila: 223 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud si chcete odpočinout a máte děti, tak toto je právě pro Vás hotel! Díky českým animátorům (Elišce, Simče, Barče a Petrovi) nemůžete zažít nudu a budete celá rodina spokojená. Prostě super dovolená! A vy ostatní se nebojte, že jedete do prostředí kde křičí děti a hraje hlasitá hudba, není to pravda! Vše je OK.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

V požadavcích jsme si uvedli, že chceme být ubytovaní s balkónem, co nejvýše. Našemu přání bylo vyhověno. Výhled sice jenom do zeleně, ale bylo to příjemné. Horší ubytování bylo v přízemí s terasou, ale to se nás naštěstí netýkalo.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Každý si najde co mu chutná, ale nečekejte veliký výběr. Nejhorší je, když to začnete srovnávat s jinými destinacemi. Prostě vaří chutně, jídla se stále doplňují. Nápoje začali dávat do malých kelímků, což je trochu problém, musíte jít pro pivko častěji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Pokoje jsou pravidelně uklízeny. Koše vyneseny. Občas chyběl úsměv na tváři obsluze, která točila nápoje, ale to se dá pochopit. Čím menší kelímky, tím jsme všichni častěji chodili... Bezvadný je Nico, který točí nápoje odpoledne až do večera u bazénu, stále je ochotný a na zákazníky se usmívá!

Před odjezdem je dobré využít zapůjčení osušky na recepci za 10 EUR (záloha je vratná).

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Krásnou modrozelenou pláž mají obsazenou nedaleko nudisté, kousek dál je úžasná pláž Anthony Quinn, ale musíte si tam dojít zkratkou přes vršek skal. Cesta se dá zvládnout i s dětmi! V zátoce jsou pěkné rybičky. Od hotelu je to cca 1,2 km.

Na nejbližší pláž je to cca 200 m, chodili jsme raději na tu nejbližší, nerada se dívám na přijíždějící lodě, což je hned kousek na další pláži. Lehátko stojí 5 EUR. Na pláži příjemně foukalo, takže slunečník ani plážový stan nemá smysl brát. Vše by Vám vítr rozbil. Zakoupili jsme si tam slunečník, ale celý pobyt jsme ho nemohli využít. Domů docestovat letecky jako třetí zavazadlo úplně v pohodě.

Východ slunce nad mořem se dá fotit po 6 h i ze střechy hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Mohli jsme užívat i bazény u hotelu Evita resort (cca 500 m), jsou tam 3 druhy skluzavek a samoobsluha na různé nápoje. V bazénu u našeho hotelu se na konci našeho pobytu zkazila voda, ale nikdo to urychleně neřešil. Do centra města Faliraki je od hotelu blízko, ale přitom hotel leží v klidné části! Je tam klid, proto je vhodný pro všechny generace. Nedaleko od hotelu je hodně obchůdků, večer jsou v městečku pěkné procházky. Půjčili jsme si auto, stačí na 2 dny za 60-75 EUR. Benzín nám stačil za 25 EUR na celý ostrov. Určitě navštivte Lindos (8 EUR pronájem oslíka + 12 EUR vstup). V Prasonisi (cca 90 km) je nádherné vidět ten rozdíl 2 moří a město Rhodos (11 km) určitě stojí za procházku. Dá se zaparkovat zadarmo, nedaleko od přístavů. Když pojedete hned po snídani, tak si užijete i hlavní město chvíli v klidu. Děti můžete vzít do kina 9D, je to blízko přístavu, promítají tam historii Rhodosu v češtině, takže nemusíte číst knihy a to nejdůležitější tam uvidíte i s krásným zážitkem (10 EUR dospělí a 6 EUR děti) - 20 min. Do města Rhodes se dá cestovat 1 h lodí za 7,5 EUR, děti za 1/2 nebo rychleji autobusem za 2,4 EUR a děti 1/2.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotel leží v klidné části a dá se i dost cestovat za málo peněz. Vůbec se nám nechtělo odjíždět!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání