Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 889x
Recenze se líbila: 387 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po příjezdu a ubytování na pokoji jsme se netvářili zrovna nadšeně, ale po první noci hned druhý den ráno jsme změnili názor, který vydržel po celou dovolenou. Pro nenáročné hosty, absolutně vyhovující podmínky, nic nám nechybělo.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování prvně na pokoj 119 - někde ve "sklepních" prostorech, hned druhý den jsme požádali delegátku o změnu pokoje, absolutně bez problému vše vyřešila na recepci i když nový pokoj jsme dostali až po 3 dnech, ale dostali a mnohem krásnější - novější. Balkon s výhledem na celý komplex, i když nás tam jednou přepadlo asi 100 mravenců, stačilo vše pošlapat a uklizečky za ponechání 1 dolaru vše zametli, ručníky asi obden čisté, vždy ustláno a vytřeno. Co se týče sousedů, ty si nevybíráme a je pravdou že občas byli hlučnější, hlavně v noci :)) Což se dalo přežít.

Pokoj skromný, ale bohatě stačil

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Snídaně vcelku bohaté, měla jsem je asi nejraději, bohatý výběr... Obědy a večeře, nadšení tedy nic moc, ale nejsem nějak náročná takže vždy si člověk našel něco čím se nasytil a co opravdu musím vyzdvihnout jsou zeleninové saláty - špičkové :))

Fronty raději nekomentuji, ale nebylo to nic strašného, horší bylo to dusno na restauraci... Celkově mi úroven pokrmů zapadala do úrovně tohoto hotelu :))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál super!! Hlavně barmani(ky) u bazénu, mají můj obdiv za skoro nepřetržitý provoz a pořád s úsměvem na tváři a s veikou ochotou splnili sebemenší přání..

Recepce už tak příjemná každý den nebyla, ale ocenuji snahu a vyhovět hostům.

Vybavení hotelu rozpačité, recepce krásná nová moderní, restaurace zase vypadá že už má za sebou pár desítek let, ale vše funkční a prakticky přizpůsobené, celkově nemohu nic vytknout,bazén čistý, teplý dostatečně velký _:)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž asi 15 min chůzí, po každé jsme se tam dostali jinou cestou a tak poznali jiná místa, pro mě možná lepší než kdyby byla pláž přímo u hotelu :D :) pláž úchvatná, čistá, písčitá, moře také čistounké neviděla jsem jediný odpadek plavat v moři... Lehátka za 4eura /os na celý den, dostatek sprch , barů, restaurací a sem tam jste chytli i wifi :)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu rozmanité, možná trochu nepořádek, ale brala jsem to tak jak to je, a nijak mě to dovolenou nekazilo, naopak místní jsou velice milý . Všude spoustu obchůdků se suvenýry, jídlem... Faliraki asi 5-10min chůzí, večer nádherná procházka, ovšem číšníci restaurací a barů už byli trošku otravní...

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem paráda, nejraději jsem měla večerní sezení u bazénu kde panovala příjemná atmosféra, Rhodos je moc krásný ostrov a doufám že se sem ještě někdy podívám :) klidně i do tohoto hotelu který je cenově přístupný a nenáročným klientům zde nemůže nic chybět

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 71
z 140 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání