Napsat recenzi

recenze

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 425x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vše v celku v pořádku ale dost věcí nás překvapilo protože o tom v popisu cestovní kanceláře nebyla ani zmínka

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Čisté ,každý druhý den čisté ručníky. Jednoduché ,ale bylo tam vše. Dokonce i menší kuchyňský kout s lednicí . Jinak obrovský areál byli jsme ubytováni daleko od hlavní budovy a museli docházet na jídlo .To sme pak ale zhodnotili spíš jako klad protože u hlavního bazénu bylo milion lidí a hlavně dětí takže neustálý kravál .My jsme měli vzadu dva bazény u kterých sme byli občas skoro sami ... akorát (to ale není chyba hotelu nýbrž blbých lidí) u jednoho z bazénů nebyli lehátka protože si je lidé brali na pokoj aby jim je náhodou někdo neobsadil takže ti co si lehátka neukradli potom leželi na zemi (naštěstí tam byl ještě jeden bazén kde lehátka byli)

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

snídané vynikající . obědy a večeře už byli horší ....saláty výborné čerstvé. hlavní jídlo -pořád to samé těstoviny, hranolky asi dvakrát za týden rýže .Ryba -Těšili jsme se že v hotelu u moře si dáme čerstvou rybu -pro nás velké zklamání jediné co se rybě podobalo nějaké filé či mražená treska nebo co hnus ... masa vetšinou tuhé . A co mě velice rozčilovalo bylo to že když jsme přišli byl jeden druh jídla a po té co jsme odcházeli jim to asi došlo a tak dali místo něj jiné které my jsme si dát nemohli když jsme přišli protože tam vůbec nebylo .Dezerty - také pořád dokola nějaké želé a pěny ..nic moc

Dál jsme měli v programu all inclusive také nápoje které ovšem byli podávané jen v 2dcl kelímcích to znamená že jsme pořád museli chodit jen k baru a zpet protože do větších nám to proste nedali no a když už jsme tam byli po několikáté tak se personál tvářil velice otráveně že co po nich jako pořád chceme . a na pláž nebo na pokoj jsme si tu vodu ve dvoulitrovce stejne museli koupit protože chodit stopadesátkrát na bar pro kelímek bylo otravné jak pro personál tak i pro nás

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení v pořádku , personál v celku také akorát na recepci většinou jen polky které nerozuměli skoro vůbec anglicky naštěstí s češtinou jsme to nakonec taky zvládly

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře krásné místy velké kameny . Pláže také pěkné hlavně nepřeplněné lidmi nechyběli ani vodní sporty kterých tam byli asi všechny druhy ..Od hotelu ale celkem daleko ,řekla bych více než 750 m

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Město kousek večer bylo kam zajít , milion obchůdků se suvenýry a vším možným

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Nebylo to špatné .. takový průměr ale už bych tam znovu nejela .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 71
z 140 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání