Napsat recenzi

Příště už ne !

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 427x
Recenze se líbila: 223 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V prvu chci říct ,že sem člověk co jezdí na expedice/čundry a X dní spim ve spacáku a jim jídlo s plechovky,takže žádná fajnovka na postel a jídlo,ale........PO ČETBĚ RECENZÍ SEM SI ZACHOVAL CHLADNOU HLAVU A VĚŘIL,ŽE TO BUDE LEPŠÍ,PŘECE JÁ A MANŽELKA UŽ JSME NĚCO SNESLI, NO..

Kdo jede pouze za hotelem a jeho službami, tak velkým obloukem okolo hotelu Evi. My ze 7 dnů dovolený projezdili 4 dny v autě po ostrově. Takže ráno v hotelu hrůzy jen snídaně a pak celý den na cestách po úžasným ostrově Rhodos.jJídlo v tavernách.Takhle velká spokojenost !!

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Přijeli jsme na hotel v 1 ráno. Portýr v monterkách nás dovedl k budově kde je náš pokoj a dál nás navedl ústně,raději. když jsme otevřeli dveře od pokoje tak sem se zhrozil. Unavený po cestě pozdě v noci a z ničeho nic v nějaké kopce. pokoj pod urovní silnice.Jedna zásuvka a to v chodbě,takže telefon Vám bude vyset sluchátkem dolů. Dvě postele,každá jinak vysoká.Hadice od sprchý utržený kovový pletenec,takže sem si celých 7 dní dával majzla abych si neuříznul bimbase.Klima fungovala první dvě noci,pak už jen větrák,katastrofa.Dveře od pokoje jako by spíše nebyli.Takže za 15 éček raději trezor na cennosti.Krádeže tam jsou asi taky v nějakém pravidelném režimu,dle pár recenzí. Delegátka od Čedoku nám řekla na otázku typu jedna zásuvka na pokoji "budte rádi ,že tam nějaká je" .

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

kapitola sama pro sebe. Jak sem psal nahoře ,s ním téměř všechno.První dny se to dalo,páč to bylo nový.Další dny se to opakovalo,jídla téměř stejná. Žádný zákusky (na to si potrpím,to je pravda), občas nějaká sladká pěna,či zmrzlina z krabice. U mě nejlepší snídaně,ale pořád to samé. párečky,pečivo. Míchané vajíčka byl hnus ,který sem v životě nejedl. něco do toho přidávali,nevim co,ale konzistence a chuť vajíček viděla jen z rychlíku.Nedej bože když dáte dětem tu jejich limonádu.Sladky jak když pijete náš český sirup do vody, ale bez té vody.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

No co napsat. Bazén velky.Lehátka pro tolik lidí málo.servis na baru venku ok.Pivo jak je známo v Řecku o.k. .Personál samozřejmě usměvavý,páč nějak ty nedostatky dohánět musí. Super bylo auto na 3 dny za pouhých 75éček přímo na hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

My tím že jsme jezdili každý den po ostrově a viděli náádherné panenské pláže s tyrkysovým odstínem,tak se nedá srovnat,ale. Pláž do těch 800m cestou né nijak zajímavou.Plno aut a lidí.Samotná pláž čistá,set lehátek za 10 éček,takže radší vždy na celý den.Dostanete lístek takže ten den mužete odejít na oběd a opět se vrátit aniž by jste znovu platili.Jinak poměrně dost lidi,ale moře bylo velké.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Pár taveren,obchodu,provoz.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Napsal bych to takhle.Pokud jedete poznávat Rhodos a večer se chcete pobavit u dobrého drinku,kde to žije tak koupit zájezd pouze ze snídaní (s all to nemá nic společného) pokud se bavíme o hotelu EVI. Pro mě jedna z krasných dovolených,ale to jen proto že sem na ostrově najezdil kolem 1000km a viděl snad vše co k ostrovu patří. Já se do hotelu už určitě nevrátím. Příště apartmán či jiný hotel kde budou jasné většiny kladných recenzí .hotel EVI není vybaven pro tolik lidí (cca 600 lidí). NEBRAT ,ASPOŇ VY CO BUDETE PŘEVÁŽNĚ NA HOTELU !!! Každopádně Faliraki super místo pro zábavu na hlavní třídě.bary,obchody,restaurace.Rádi jsme tam vždy večer zašli .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 71
z 140 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání