Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 134x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj s přistýlkou, foceno z balkónu Pokoj s přistýlkou, foceno z balkónu
  • Vyhlídka z kopce nad Faliraki, vpravo od hotelu Vyhlídka z kopce nad Faliraki, vpravo od hotelu
  • V okolí a po celém ostrově spousta opuštěných staveb V okolí a po celém ostrově spousta opuštěných staveb
  • Pláž nejbližší hotelu Pláž nejbližší hotelu
  • Pláž na druhé straně kopce s vyhlídkou, který je vpravo od hotelu, když z něj vycházíte Pláž na druhé straně kopce s vyhlídkou, který je vpravo od hotelu, když z něj vycházíte

Žádný luxus, ale velmi příjemný personál, třeba paní Paraskevi v jídelně a paní Effi v baru, tamtéž Athimos, v jídelně Maki, Nektarios, Dimitrios, ... střídali se i v baru a byli fajn, člověk s nimi pokecá anglicky, dobré jídlo a fungující klimatizace - naprosto dostatečné

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoj malý, ale úplně stačí - měli jsme tam přistýlku pro syna, tou se prostor zmenšil, ale vše funkční a klimatizace fungovala dobře i když vypadala, že brzy zahyne, takže po prvním leknutí, že to bude málo pohodlné to nakonec stačilo. Jsou zde příjemné uklízečky a vše bylo čisté, spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo dobré a stále ho bylo dost, nápoje asi ředěné, ale žízeň veliká, zvyknete si a moc to nevadí. Jejich pivo na žízeň úplně stačilo a komu ne, v kavárně skoro naproti hotelu je Plzeň za 3 Eura, tuším. Jen bychom v létě uvítali více ovoce, ale zase byly skvělé zeleninové saláty a výborný jogurt, výběr dobrý, takže taky spokojenost. Chutnaly nám jejich buchty, malinké zákusky a dobroty s medem - Baklava, i když asi hodně sladké, ale máme to tak rádi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál příjemný, máme i adresy servírek a jednu paní jsme pozvali i k nám do Česka, u bazénu nestačí kapacita lehátek, ale nějaká židle u baru se najde vždy. O animační programy se starala polská děvčata, která prý arogantně umlčela snahu Slovenek o svůj program. Každý den to bylo naprosto stejné včetně písní, občas opilí Poláci vyřvávali trapné písně do mikrofonu, ale co bychom po nich chtěli, vždyť vidíme jejich chování na našich silnicích, vychování jim prostě chybí... aspoň ale nekradli, to musím uznat. Češi v pohodě, už nejsme Východ, jako kdysi. V hotelu převaha Poláků a Rusů, dále Češi, Slováci. Občas Angličan, Němec, Francouz. Pokud člověku stačí zajít si na skleničku k baru a chvíli posedět s partnerem, nebo se cvičit v angličtině při seznámení, je to dostatečné. Nečekejte bůhvíjaký program a to ani pro děti. Bazén v pohodě a byl i celkem málo obsazený. Každé ráno vše vystříkané vodou, čisto, velký rozdíl oproti binci mimo hotely na celém ostrově :-). Půjčovna aut přímo v hotelu, poradí i cíle výletů. Pronajali jsme si bezpečnostní schránku, což je nízká, malinká skříňka, kam se vejdou doklady, peníze, mobily a malý foťák, nikoliv už něco s velkým objektivem. Podařilo se nám někde nechat klíč a on se objevil v zámku, nic nezmizelo, to bylo moc fajn. Na pláž je to cca 10 minut, příjemná procházka kolem hospod, půjčoven motorek a aut, ale taky kolem nedokončených staveb - viz foto a vraků všeho možného. Netřídí se odpad, docela síla. V tomto ohledu zlaté Česko, máme být právem na co hrdí.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře nádherně čisté a teplé, pláž taky čistá, při výletech autem se dá najít i spousta opuštěných pláží, vždy krásná voda. Na pláži písek, pak ve vodě kousek kameny a pak zase písek. Žádní ježci, v pohodě naboso. Jen u pláže Afantou malé medůzy, ovšem neškodné. Pozor, prý je dobré u této pláže neplavat moc daleko do moře, přítel české recepční tam prý lovívá žraloky, jaké, to nevím. Lehátka se slunečníkem na pláži jsou za 8 Euro za pár lehátek/den, dá se najmout i jedno za 4 Eura.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Všude binec, PET láhve, různý odpad, vraky vozidel, binec i u domků, nedokončené, opuštěné stavby, ale taky třeba ohrada se třemi oslíky. U nás je úplně jiný svět a řekl bych, že podstatně hezčí. Je fajn, že noční podniky jsou dále od hotelu, takže neruší spaní. Podobá se to tam trochu vzdáleně Stodolní v OV, jen je to více venku a s krámky, ne jen s bary a diskotékami. V noci narváno, neviděli jsme ale žádné rvačky, nebo nějaké potíže. Ráno hned po snídani, nebo k večeru doporučuji procházku na kopec, který je vpravo od hotelu, z druhé strany kopce je z jeho vršku vidět pěkná, malá pláž, na kopci je kostelík a posezení - lavice, stůl, olivovník - viz foto, je vidět celé Faliraki a kus moře, fouká vítr, takže není horko, prima místo k přemýšlení, nebo četbě knihy. Nikde nikdo, opravdu odpočinek. Při výletech autem se nám líbil starý Rodos - město, když si tedy odmyslím nepořádek, městečko Lindos s vyhlídkou od kláštera - akorát moc lidí, klid byl ve vsi Mesanagros s úzkými uličkami a prý asi jen třicítkou obyvatel, kde jsme si dali kafe pod fíkusem, který nám doma živoří a tady to byl ohromný strom. Kousek od hospůdky bylo ve zdi sršní hnízdo. Všude jsou toulavé kočky, krásné a ty úzké uličky s typickými jižními stavbami a taky neuklizené trosky domů a opuštěné, rozbité stavby.... Při hodinovém přejezdu vnitrozemských hor po prašné, kamenité cestě na jedničku - asfalt bez varování skončil - jsme viděli kilometry spálené krajiny od obzoru k obzoru po požáru, který tam byl prý 14 dní před našim příjezdem, tohle byl zážitek úplně nový a prý jsou požáry na ostrově běžné. Často jsou v horách malinké kostelíky, většinou otevřené. Bývají u nich kohoutky s vodou a tady pozor - pustíte vodu kdekoliv na ostrově v přírodě, pokud teče, často jen kape a do 20 vteřin na kohoutku sedí sršeň, nebo i tři a pijí. Je znát, že o vodě vědí a hned přiletí. Neviděli jsme vosy, ale takových 30 sršní denně ano, ale v klidu, nejsou útočné. Připadaly mi trochu menší, než u nás. V autě jsme ale raději měli za jízdy zavřená okna...

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Žádný luxus, ale dostatečná úroveň, dobré jídlo, časově je tak akorát příjemné jet do Evi na týden, delší doba už je asi nudná a jídlo se potom opakuje a tím přestává chutnat. Ovšem to není chyba hotelu, je to normální. Auto stačí půjčit na dva dny, kdo chce celý ostrov projet úplně pořádně, tak na tři. Moc Poláků a Rusů, někdy je vidět jejich buranské chování, třeba odnášení jídel na pokoj, atd... Ale Vás se to nedotkne, jen se za ně stydíte, i když to je jejich věc. Je dobré mít preventivně na spaní válečky do uší, můžou se hodit, ale třeba taky ne, celkově je v hotelu na to, že je ve Faliraki, docela klid.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 71
z 140 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání