Napsat recenzi

Nikdy více !

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 940x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu nikdy nepojedu. Otrávený personál, někdy až naštvaný, že nás musí obsluhovat.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

V koupelně mraveniště, chybělo splachovátko na záchodě, splachovalo se vložením ruky do kádinky s vodou a za páčku. Neuklízelo se klidně 3 dny, museli jsme žebrat o toal. papír, který jsme 3 dny postrádali. Výměnu ručníků nikdo neřešil, mraveniště i na balkoně, lezli mi i do kufru . Teplá voda teče až za 20 min po spuštění, lednička oprýskaná, vykytovaná nějakou hmotou, prahy rezaté, místo nočního stolku šicí stroj s trčícími dráty, no fakt síla ! Postele neodtahovat, letitý bordel a svinec. Ubytovna, ne hotel. Fuj.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Opakuje se, dozírá na Vás věčně nasraný personál. Hranolka pod stolem vydržela i 4 dny. Jídlo ale z toho všeho ještě šlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Nic pro děti. Program žádný, voda v bazénu studená, pro děti absolutně nevhodná. Bazén špinavý. Neochotný drzý personál, bohužel i sexuální návrhy, naprosto nevkusné, jen uklízečky byly fajn a stále se usmívaly. Obsluha jídelny smutek, recepce neúcta k turistům. Vybavení hotelu dosluhující, tohle bylo největší zklamání, chybí tu úcta k zákazníkovi a srdečnost. Všude zní ruské písně (hlavně v noci z balkonů), ne ne ne, sem už nikdy. Delegátku z cestovny jsem za 14 dní viděla na hotelu jen jednou.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Čisté, ale daleko, šli jsme přes půl hodiny, bordelem, staveništi, neupraveným prostředím.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nic k vidění

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Nejhorší dovolená za posledních 10 let, lokalita dobrá, ale hotel katastrofa a velké zklamání.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 71
z 140 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání