Napsat recenzi

nečekejte zázrak

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 136x
Recenze se líbila: 61 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel, který je vyfocen se skládá z několika budov okolo něj, proto někdo píše v recenzi ok někdo hrůza, jedná se asi o 4 budovy kolem bazénu.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

ubytování jak jsem psal můžete mít asi několik možností.

U nás to bylo pouze prkno postel s nefunkčním rádiem a telefonem takové retro 50 let. a od toho se to vše odvíjí. Televize nebyla, Klimatizace byla, fungovala , ale byla děsně hlučná, skříně jsme nepoužívali neboť byli ztrouchnivělé mokrem , ne že byly mokré, ale že prošli nějakou mokrou cestou a byly ty dřevotřísky prostě zpuchřele, dveře od pokoje jsme byli rádi že vůbec zamykaly. Koupelna z 50 let , ale s vanou. Samo že prasklé.

úklid nějaký byl. Wi-fi za poplatek, a i přes to prý nestihá

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jedině proč jsem tento hotel bral, bylo ALL IN. Bohužel hotel je asi 1 km od moře tudíž se nám nechtělo vracet a přicházeli jsme o oběd. Nejhorší , ale co bylo byly děsné fronty, neboť ty 4 budovy jedli v 1 jídelně(restaurace už to fakt není) a fronty byli jako v jidelně ve škole. výběr asi ze 4 jidel. Jíst se to dalo, ale opravdu žádná sláva . (v Tunisu jsme dopadli hůř, tam to bylo se střevnimi problemy)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Bazén, jsme moc nevyuživali, neboť nejhorší co bylo, tak kolem bazenu bylo přesně 5 funkčních slunečníků, pro asi 250 lidí, takže kdo mohl ležel kdekoliv kde byl stín, Voda nebyla průzračná, pro nás to znamenalo být celý den u moře . Nebot tam bylo děsné vedro = nevyužijete ALL IN nebot tam nejste

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Jediné co zachránilo dovču, krásné, malé, klidné čisté, služby a ceny na úrovni(co se týče Řecka)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

u silnice, okolí škaredé , nepořádek, nefunkční ležení u bazenu nefunkční hřisště

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Moře super, Cena asi odpovídala kvalitě, neboť je tam poměrně draze

Doporučení jen pro ty kdo chce přespat a najíst se a nic víc

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 71
z 140 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání