Napsat recenzi

krize

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 626x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Nevím, kdo zařazuje hotely do kategorií a jaká jsou kritéria, ale tento hotel by zasloužil být nabízen pod názvem: ubytovna s plnou penzí. Řecká krize sem došla zatím ve formě neochoty k návštěvníkům. Asi si neuvědomují, že turisté jsou zatím to nejjistější při dnešní světové situaci, co je může udržet nad vodou. Ovšem, jejich chování tomu neodpovídá.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

To zamítnutí tří pokojů se nám dostal pokoj, který nám zbytek českých turistů se kterými jsme mluvili jen tiše záviděli. Nejprve nám nabídli pokoj u popelnic a prostorově tak jednolůžkový, pak pokoj na střeše domu, pak přízemí se společnými balkóny a až nakonec krásný pokoj na druhé straně pozemku tohoto hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Výběr velmi ubohý. Nejčastěji různé díly kuřete /např. žaludky), ryba, velmi často hranolky a špagety. Polévka z prášku!!! Pití- fronta a do kelímku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Sportovního vybavení jsme nevyužívali, ale bylo to pouze zarostlé volejbalové hřiště, pro děti pár houpaček a skluzavky do dvoumetrového vypuštěného bazénu. Asi tam fungoval dopolední program pro děti a nějaké cvičení v bazénu. 1x za 14 dní řecký večer. Bazén? Jeden a plný lidí na madračkách, hrající vodní tenis, skákající, plavací, potápějící.... a hygiena??? Přilévali SAVO. To vše! Personál se neusmívá, pokřikuje po sobě...

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Na to, že je moře dost daleko a lehátka si platíte bylo moře krásné. Cesta tam sice vede po cestičce na louce, někdy i kolem krav na louce, ale moře bylo pěkné.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Město není daleko, možnost výletu vláčkem po městě nebo do lázní-to doporučuji.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Po letošním pobytu už určitě ne. Za stejné peníze budete mít v jiných zemí "ráj na zemi". Nejhorší bylo, že ostatní rekreanti z jiných hotelů na tom byli stejně, někteří i hůř- Neměli pro ně třeba ubytování, nedali jim první a poslední den jídlo apod.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 71
z 140 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jan Horák: evi - 2. 9. 2015 20:57

Ono záleží na úhlu pohledu. Nevěřte,co tu soudružka eva píše.Asi jezdila do Jugoslávie nebo do Varny. Záleží velice,od které cestovky jedete. Konkrétně do tohoto hotelu je možné jet na 8 dní za cca 10000,-(***) nebo od jiných CK za 15000,- a za stejných podmínek. A ta hrůza,že jdete k moři kolem krav(dříve u nás byla kravka u každého domu),že si dovolí rekreanti v bazénu plavat a potápět se...no děs. Závěr...další ****,která by chtěla,aby si tu před ní sedli na zadek,že přijela. Mimochodem,personál tohoto hotelu je úžasný. Nevěřte všemu,co tu blbouni(pavouk na wc,krávy na louce píší). Z této země se ve starověku učil celý svět a tam, kde jsme, vděčíme hlavně Řecku!!!!!!!!!!!!! reagovat

Hana: Re: evi - 4. 9. 2015 12:29

Po přečtení reakce pana Jana na komentář paní Evy myslím, že záleží opravdu na úhlu pohledu, sice nevím nic o hotelu , jeho službách a vybavení, ale už asi vím, jaké sortě lidí se tam líbí..... Děkuji, ale nechci. reagovat

eva: reakce - 3. 9. 2015 9:01

Dobrý den, myslela jsem si, že tyto stránky recenze slouží k informování ostatních potencionálních zájemců o zkušenosti ostatních a ne k urážení lidí. Nemám co bych k tomu dodala. Jsem zklamaná. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání