Napsat recenzi

Až na hotel fajn dovolená

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 862x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro začátek bych rád uvedl, že se jedná o cca mou 15tou dovolenou, z toho většina formou all inclusive, ať již v afrických či evropských destinacích. A skutečně nejsem náročný klient :) Řecko jsem navštívil letos počtvrté. Zájezd jsme kupovali asi týden před odletem, kdy již nebylo z čeho moc vybírat, nicméně cena 11990,- v důsledku nebyla tak hrozná, oproti těm co za osobu zaplatili přes 15000,- :) Naštěstí jsme hodně cestovali po památkách apod. tak jsme se snažili v hotelu trávit co nejméně času, resp. na přespání :)

Ubytování  průměrně (2,7/5)

O ubytování jsem si v recenzích před odletem přečetl, že čechy ubytovávají v hlavní budově ve sklepě s výhledem do kopce, tak jsme byli z toho docela nervózní. Po příjezdu do hotelu a vyřízení potřebných úvodních formalit nás slečna recepční začala odvádět ven z budovy směrem dovnitř areálu, tak z nás nervozita trochu odpadla. Ovšem po chvíli, co jsme opustili komplex asi 6 budov kolem hlavního bazénu se nám nervozita začala vracet. Odváděla nás kolem kuchyně a parkoviště zaměstnanců úzkým chodníkem, skrz pole s olivovníky nejméně 500m od hlavní budovy.. Kde po 500m se nacházel opět komplex pár budov (zřejmě se jednalo o jiný hotel, který zřejmě hotel Evi odkoupil a propojil). Dostali jsme úplně nejvzdálenější budovu.. Což byl celkem šok po vyprahlém vedru polem. Naštěstí se v tomto druhém komplexu nacházely dva menší bazény a jeden pool bar. Pokoj nenadchl ani neurazil, po recenzích co jsem zde četl, tak jsem raději výměnu nezkoušel. Koupelna už sice měla něco za sebou a plastový závěs byl příšerný, nicméně klimatizace a lednička fungovala, tak jsme zde zůstali.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava je kapitola opravdu sama o sobě. Žádnou pestrost nehledejte. A těm co tvrdí že se pořád dalo co vybrat moc nevěřte.. Snídaně klasika, vajíčka na různé způsoby, 2x jsme měli párky, 2x slanina, ruzné lupínky, apod.. Nicméně s obědy a večeřemi to bylo horší. Každý den byly ať už k obědu či večeři těstoviny s nějakou kyselou rajčatovou omáčkou, 2x asi byla i smetanová s houbami. Ale to se každý den jíst opravdu nedá. Pokud máte rádi maso, nevyberete si, že nakonec si dám suché kuřecí stehno s rýží jsem nečekal. Na výběr 2 druhy masa, přičemž jste bud okusovali malé kousky kostí s trochou masa, nebo tučné špeky, bůčky a spíše jen odřezky z masa. Dále se opakovali "karbanátky" opět ve "skvělé" kyselé rajčatové omáčce. A to se tak nějak točilo dokola. Z mořských plodů.. Nějaká ryba opět v rajčatové omáčce, nebo smažené rybí prsty. Nakonec občas skončíte jen při hranolkách s kečupem. Dezerty se skládali z pudingu a želé. Od ovoce jsme taktéž čekali víc. Meloun pouze 1x za pobyt, jinak pouze jablka, nebo hrušky.

Co se týče stravování tak fronty byly žalostné ať už jste přišli v kteroukoliv dobu. Klimatizace vevnitř, při otevřených oknech a dveřích ve 35 stupních co byly venku postrádala smysl, pokud jste nesedeli přímo pod ní a tak vám bude krásně stékat pot po čele. Dá se sedět i venku podél restaurace, ovšem tam zase počítejte s tím, že přes oběd či snídaní na vás krásně praží sluníčko a při večeřích je zase hned vedle vás bazén kde děti hrozně rády skáčou, tak na vás semtam šplouchne trocha vody. Jídlo se tak neustále opakuje že se to celý týden opravdu jíst nedá, takže jsme to občas proložili stravou v nedalekých tavernách, což je nesrovnatelný požitek. Abych nezapoměl tak saláty připravovali fakt slušně, asi 5 druhů.

Fronty u baru pokud byly tak kratké a barmani se opravdu snažili. V baru v našem vzdáleném komplexu téměř bez jakékoliv fronty. Dají vám dokonce bez problému 2 kelímky, tak se nemusíte bát že dostanete jen 1 jak se všude dočtete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál usměvavý a rychlý, ti se opravdu snažili, to musím uznat. Kdo rád mrkne na net, musí si za 15eur koupit nalogování k wifi a v hlavní budově může. Nebo můžete zajít naproti do baru na nějaký koktejl kde vám zdarma heslo k wifi dají, nicméně jej každý den mění. :)

Vybavení hotelu kromě recepce a tamního vybavení má opravdu už něco za sebou.

Humorné byly rovněž animační večery, které se konaly na malinkém plácku přímo mezi bazénem a vstupem do restaurace.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž a moře krasné, čisté. Pokud se vám každý den nechce platit 10eur za slunečník a 2x lehátka a raději si lehnete na deku nebo podobně, je to trochu problém. Slunečníky s lehátky jsou na sobě velmi blízko po celé pláži až k vodě a tak trochu musíte hledat místa kde se dá lehnout. Pozvolný vstup do moře, jemný písek, na šnorchlování to není, pod vodou opravdu nic není. Jen v oblasti menšího ostrůvku s vlajkou se pár ryb a útesů dá něco najít :)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Asi 500 metrů od hotelu je centrum, ale i v okolí je pár obchůdků a taveren, takže se dá pořád někam chodit a bloudit :) Nicméně Řekové kdo neví tak jsou bordeláři, takže všude bude nacházet jen nepořádek a odpadky.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Pokud nejste Rus nebo Němec a nevadí vám dlouhé procházky v opravdu velkém vedru (hotel je tak daleko že mořský vzduch k němu nedofoukne) a rovněž vám nevadí jíst každý den téměř to stejné z opravdu malého výběru, pak si sem klidně jeďte. Hotel skutečně zvládá 2*, nikoliv 3*. Rhodos celkové je moc krásný ostrov a pokud budete neustále cestovat a nejen ležet na hotelu u bazénu, dá se to v zvládnout jako jsme to zvládli my. Rád se na Rhodos znovu podívám, ovšem tenhle hotel skutečně nedoporučuju nikomu. Málem bych opomenul, že nejhorší klienti zde byli Češi s malými dětmi do 5ti let.. Možná proto Čechy strkají co nejdál od hlavních budov.. Neustálý vřískot, pláč a neposlušnost těchto dětí kdy maminka na něj 20x musí zavolat ať toho a toho nechá a dítě stejně neposlouchá a prakticky to musí sledovat celé okolí bazénu.. Nemluvě o letadle, kdy dítě za vámi neustále křičí a kope do sedačky, tak vám doporučuji ať je raději vezmete na Lipno nebo někde po krásách Česka, uděláte líp :) To dítě z toho stejně nic nemá, že je někde v Řecku.. ;)

Doporučuji si raději vzít hotel bez stravy a na jídlo si zajít, ušetříte a výborně se najíte, Řecká kuchyně je opravdu výtečná, v hotelu nic řeckého neochutnáte ;)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 71
z 140 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání