Napsat recenzi

Hotel Dorieas - Řecko Rhodos - CK (nebo CA) I****

Recenze hotelu Dorieas Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 389x
Recenze se líbila: 235 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bloky kolem bazenu Bloky kolem bazenu
  • Bloky kolem bazenu Bloky kolem bazenu
  • Bazen a bar s recepci Bazen a bar s recepci

Zájezd jsou zakoupila od společnosti Invia, týden před odletem přišly dopravní dispozice a zjistila jsem, že cestuji s cestovkou P*****.

První problém - první noc (přiletěli jsme ve 22:50 místního času) jsem v zakoupeném hotelu nedostali pokoj. Cestovala jsem sama s 11 dcerou. Ještě ve 2 hodiny ráno jsme nebyly ubytované a nespaly jsem. Nakonec nás ubytovali do nedalekého hotelu do nějakého pokoje pro personál. Bez klimatizace.....

Ostatní účastníci pokoj dostali ihned - vše dospělé osoby. Nechápu, proč když vidí dítě, neprovedou nějakou změnu. Přiletěly jsme 27.6. hotel byl poloprázdný, nechápu proč jsme nedostaly pokoj ihned.....

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování v hotelu Dorieas bylo hezké. Na doporučení předchozích hostů jsem si vyžádaly ubytování v blocích kolem bazénu (ne přes silnici). Tyto pokoje byly hezké. NA čistotu jsem z ČR zvyklí jinak, ale dalo se to....

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Stravování v hotelu Dorias nebylo - a to jsem se na to i CK ptala. Docházelo se do cca 500m vzdáleného hotelu Diagoras

Na to , že je to jižní stát - tak jediné ovoce byl meloun. A když jsme nepřišly zrovna v době, kdy ho do šafingu dali, tak jsem měly smůlu.

Maso jsme tam za celý týden viděly jen sporadicky. Zato těstovin s rajčatovou omáčkou (bez sýra) bylo požehnaně. Ale třetí den vám špagety už lezou i ušima. NAbízeli i rýži, jenže k té bohužel nebylo co dát. Brambory byly jednou.

Jinak vše umělé - párky bez masa, míchaná vajíčka se škrobem, džusy z chemických sypkách směsí....

Týden se to dá vydržet, ale all inclusiv z Turecka, bulharska či Egypta se s tímto nedá vůbec srovnávat....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

není co vytknout

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

pláž je 1300m daleko. Pěšky se to dá, ale jdete po rušné silnici.

Jezdí minibus, dle harmonogramu. Časy jsou jen orientační, takže se nám během týdne 5x stalo ( i když jsem přišly na stanoviště 7 minut před odjezdem), že tam mikrobus nebyl. Buď už jel, nebo prostě vůbec nepřijel.....

Mikrobus zajištuje odvoz na pláž pro klienty cca 5 hotelů - má kapacitu cca 20 lidí, bez klimatizace - je to mňamka!

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

bordel, prašné cesty, rušná silnice

samotný areál byl hezký, udržovaný čistý....

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

týden se to na vinném střiku dalo vydržet :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 24 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání