Napsat recenzi

Sylva

Recenze hotelu Cathrin Hotel **** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 142x
Recenze se líbila: 248 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Pohlídejte si klamavé informace při zakoupení zájezdu od Z***** !!! A nenechte si pokazit dovolenou. Po zakoupení zájezdu který inzerovali jako 9denní na 7nocí, zjistíte že o první příletový den příjdete - nočním příletem a onen devátý den strávíte 10minutami přes půlnoc v letadle, nakonec Vám zůstane dní pouze 7 jelikož první a poslední den je dle podmínek určen k přepravě!!! Zájezd je dle pořadatelské CK inzerovaný jako 8denní a proto ho raději rezervujte tam a ne přes Z*****

Naopak v hotelu se nám snažili splnit co nám na očích viděli. Příjemný hotel v klidné části Rhodosu, delší vzdálenost od centra, doporučuji pro klidnou a odpočinkovou dovolenou pokud Vám nevadí projít se kousek na pláž.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Rodinný hotel se skládá z novější a starší části, pokoje s výhledem na moře jsou sice hlučné, ale čisté a prostorné. Každý den se uklízí a vyměňují ručníky.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Vynikající snídaně i večeře, hlavně v pondělí kdy je řecký večer. Na snídaně je velký výběr ikdyž se sortiment opakuje, je z čeho si vybírat. Skladba večeře se obměňuje a jídla jsou opravdu skvěle ochucená, vždy najdete maso, saláty a dvakrát za pobyt byla čerstvá ryba. Méně druhů ovoce Vám vykompenzují skvělé moučníky:-) Vše vždy čerstvé a hygiena se maximálně dodržuje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Kdo má rád animační programy, každý druhý večer se může přijít pobavit, zatancovat nebo si zahrát hry či zacvičit v bazénu. Vše je nenucené a dobrovolné a program končí vždy do půlnoci. Bazén není příliš hluboký ale skvělý na plavání stačí. Nádherně se u něj relaxuje.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Komu nevadí projít se na pláž do mírného kopce, ale tak to na ostrovech bývá najdete 2krásné malé písčito-kamenité pláže , můžete si zakoupit lehátka a slunečník, nebo jen ležet na písku bez poplatku. 8minut cesty autem je od hotelu ještě jedna krásná dlouhá oblázková pláž...doporučuji Traganu;-)

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Bez auta je hotel velice vzdálený od centra Faliraky a autobusy nejezdí často. Ideálně zapůjčit si auto na pár dní. Součástí hotelu je malý obchod kde ale koupíte téměř vše. Před odletem si nedělejte starosti, na letišti je maxi obchod s lokálními produkty.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

S pobytem v hotelu Cathrin jsme byli velice spokojeni. Kromě hlučnějších pokojů, kde většinu hostů tvoří německá klientela, můžete očekávat čistý udržovaný hotel v docházkové vzdálenosti od pláží se skvělou kuchyní a můžeme jen doporučit na klidnou dovolenou mimo turistické centrum, ideální pro relaxaci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání