Napsat recenzi

skvělá dovolená

Recenze hotelu Blue Sea Beach Resort **** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 651x
Recenze se líbila: 248 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • ubytování v části Annex ***+
ubytování v části Annex ***+
  • pláž před hotelem pláž před hotelem
  • bazény u Annexu bazény u Annexu
  • travnatá pláž travnatá pláž

Vybrali jsme dobře, se vším jsme byli moc spokojeni.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Bydleli jsme přes silnici (bohužel rušnou ostrovní) v depandanci komplexu Annex***+. Přes počáteční vyděšení z rušné silnice cca 100m od našeho balkonu jsme si rychle zvykli a nakonec nám nic vůbec nevadilo. Pokoj moc hezký renovovaný, čistý. Pěkná koupelna. Velký balkon včetně sušáku na prádlo.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

All inclusive stravování, spokojenost se vším všudy. Stále doplňováno, hodně ovoce. Jedná se o velký hotel, mnoho lidí, ale nějak se to všechno ztratí. Nebyly žádné fronty v restauraci, vždy hned místo k sezení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál na jedničku, nesetkali jsme se ani se špatným pohledem. Hotel má propracované služby, všichni dobře zastávají své pozice. Úklid dobrý, jen nás jednou naštvala paní uklízečka, která nám vysypala z balkonu pracně nasbírané kamínky, které stály v kelímku na stole balkonu, a tedy ničemu nepřekážely. Obsluha v restauraci milá, stejně tak barmani. Dobře vybavený obchůdek se vším možným přímo v hale u recepce. Skvělé je bazénové zázemí, dětský se skluzavkou, velký plavecký i na cvičení (aqua aerobic, zumba atd.) a relaxační zóna se dvěma čtvercovými bazény nad sebou, což vytváří moc pěkný celek. Vnitřní bazén byl také k dispozici. Dostatek lehátek, nechá se ležet pod stromy ve stínu, pěkně na trávě v zahradě. Další dva bazény jsme měli k dispozici v naší části hotelu Annex, kde byla také zahrada a slunečníky s lehátky. Jen all inclusive zde byl v omezeném množství. Animační program byl s přestávkou 13-15 hodin, takže klid po obědě.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž udržovaná, dřevěné molo až téměř k moři. Světlý písek, u moře pár kamínků. Bohužel žádné mušle ani když přišly větší vlny. Pozvolný vstup do moře.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Asi 1km od hotelu začíná zóna Faliraki. Bez problémů tam jde dojít pěšky, ale lze využít i vláčku, který jezdí od vedlejšího hotelu. Ten jezdí na více míst, lze si objednat i polodenní výlet do typické vesničky Kalithea, kde řidič udělá zároveň průvodce. Ale je to zpestření.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Moc se nám líbilo a uvažujeme, že v září pojedeme ještě jednou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání