Napsat recenzi

CK *** Díky už ne....

Recenze hotelu Asteria Hotel ** (Řecko - Rhodos - Archangelos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 714x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • snackbar snackbar
  • snackbar snackbar
  • U bazénu U bazénu
  • Před hotelem Před hotelem
  • Cesta do Stegny Cesta do Stegny
  • Simi Simi
  • Simi Simi
  • Simi Simi
  • Hlavní město Hlavní město
  • Pláž za Akváriem Pláž za Akváriem

Nespokojeni jsme hlavně s cestovní kanceláří ****. Co se týče Řecké náklonnosti, nemůžeme si stěžovat.

Nejvíce nám vadí nesrovnalosti v popisu hotelu. Na stránkách Ck je uvedeno, že do centra letoviska je to 300m, ve skutečnosti je to však 1500m, což je znatelný rozdíl. K pláži 3km, skutečnost 4,5km a to poměrně náročnou cestou s velkým stoupáním a klesáním. Zastávka autobusu 500m, nicméně zde projíždí jen některé autobusy, ta správná zastávka se nachází v centru letoviska 1500m. Vše měřeno a ověřeno pomocí Google map.

Ubytování  průměrně (3/5)

Popis hotelu na stránkách Ck - ventilátor na pokoji, snackbar, lehátka, slunečníky zdarma u bazénu. Ve skutečnosti na pokoji ventilátor není, snackbar – očekávali jsme, že zde bude možnost si dát nějaké občerstvení. Ve snackbaru byl pouze pult, pračka a chladící boxy, které jsme po domluvě s majitelem využívali jako lednice poněvadž na pokojích tato možnost nebyla. Slunečníky nehrozily, pouze jeden polorozpadlý ze slámy.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Snídaně na stránkách psány jako kontinentální formou jednoduchého bufetu. Milujeme Řecké jídlo, v tom problém nebyl, i když bylo každý den stejné viz. níže. Ve skutečnosti se nejedná o bufet kde si nandáte na co máte chuť. Každé ráno nám služebná nachystala na tác po dobu 11 dnů stále stejné jídlo – bagetu, plátek sýra, marmeládu, máslo, kávu a džus. Takto každý den bez možnosti výběru.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Jinak majitel hotelu byl vstřícný a ochotný, typický Řecký přístup a nakonec jsme si dovolenou užili. Kdybychom však jeli bez Ck, udělali bychom lépe. Vzhledem k tomu, že do Řecka jezdíme již 12 let s různými Ck, s tímto přístupem jsme se nesetkali.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Na pláž je lepší si zajet autobusem, ale do jiného letoviska. Nádherná pláž, poměrně prázdná je za Akváriem v hlavním městě.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

V okolí hotelu nic není. Hodí se pro lidi co chtějí cestovat. Například na ostrov Simi.

Velkou chválu musíme složit Slovenské průvodkyni, která byla s námi na ostrově Simi. Vstřícná, ochotná, pomohla při nákupech, řekla veškeré zajímavosti o ostrově včetně historie, doporučila restaurace, obchody s kořením a mořskými houbami. S každým se osobně rozloučila podáním ruky.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Klidný hotel kde budete mít soukromí. S majitelem se dá na lecčem domluvit, takže není problém aby vás za poplatek odvezl k nejbližší pláži. Dovolenou jsme si nakonec nenechali zkazit a pořádně jsme si to užili cestováním a na plážích hlavního města a Lindosu. Doporučuji pro mladé aktivní lidi.

Podotýkám, že celá recenze je mířená na nesrovnalosti v informacích od Ck Fischer.

Delegátka na místě, byla podle nás zbytečná. Neměla ponětí, jak to na hotelu chodí, jaká je výbava hotelu, kde jsou zastávky, info centra, v kolik hodin se odjíždí na výlet. Kudy do centra letoviska atd. K dispozici žádná mapa letoviska, pouze celého ostrova. Nějaká asistence při odletu vůbec. Všichni delegáti stáli před letištěm a kouřili..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání