Napsat recenzi

Koralli Beach

Recenze hotelu Koralli Beach ** (Řecko - Peloponés - Niforeika)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 559x
Recenze se líbila: 526 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Neni to hotel - je to penzion, na přespani dobrý, přirovnat to mohu k víkendové chalupě ,vybavení dost opotřebované,obzvlašť sprcha a WC, pokud prší-protéka stropem i kolem zdi voda, po sezone je všude klid a prázdné pláže, teplé moře.Byli jsme tam druhý týden v září.

Jidlo stači, stravovaní je ve venkovní jidelně, paní doplňovala až poté, když bylo vsechno snezeno, zřejme dost setrí :-). Denne jako přílohy hranolky a rýže.Pokud chcete neco koupit, tak pouze ve vedlejsím hotelu na recepci, jinak ve vzdalenosti cca 1,5 km od penzionu nic neni. Doporucuji pujcit auto a podivat se i jinam.

Ubytování  průměrně (2/5)

**

Strava a stravování  průměrně (3/5)

***

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

**

Pláž a moře  průměrně (4/5)

****

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

***

Celkový dojem  průměrně (3/5)

***

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Šiffnerová : hotel snů - 9. 8. 2014 22:27

Souhlasím s předchozí recenzí. Každonoční provoz přilehlé taverny je velice hlučný a pokud děti a rodiče nejsou vyznavači diskoték, odjedou z dovolené otrávení, nevyspalí a unavení. Každé ráno je navíc po probdělé noci vzbudí před pátou hodinou kokrháním kohout a brzy se k němu pohoršeně přidá hlasitým štěkotem německý ovčák majitelů, zavřený v kotci před hotelem. Na pláž je nutné seskákat ze schodů podobných Čínské zdi: každý je jinak vysoký a jinak široký. Ale berete-li tuto cestu jako trénink, nepoznala jsem zábavnější hru. Doskáčete-li během dopoledne k vytouženému lehátku na pláži, zjistíte, že je zamčené a musíte se znovu vydat do výšin a doufat, že najdete toho správného člověka, který vlastní klíč. Pokud se vám to nepodaří, skončíte cca do 13 hod na zádech na kamenech nádherné pláže. Poslední den měl hotel poskytnout místnost na převlečení a sprchu a dohlédnout na zavazadla v recepci. V recepci celý den nikdo nebyl. Po nepříjemném vysvětlování a telefonování delegátovi jsme se nakonec převlékali v ložnici majitelů. O sprše se nám mohlo jen zdát. Sprchovali jsme se až doma v ČR. Mimochodem z 11 večeří bylo 8x pečené maso s rýží nebo těstovinami. Hotel snů. Byla jsem ubytována na přelomu července a srpna a nedoporučuji. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Peloponés - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání