Napsat recenzi

Slušná dovolená

Recenze hotelu Sun Beach Platamon Resort Hotel *** (Řecko - Olympská riviéra - Platamonas)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 100x
Recenze se líbila: 211 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je docela daleko od letiště. /hodina a 45 minut busem/. Hotel je čistý, s pravidelným úklidem.

Složení klientů - Srbové, Rusové, málo Řeci a Češi. Lehátka u bazénu zdarma.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Pokoje dostatečně velké, jen spaní je tvrdé./matrace/. Na pokoji lednička a klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava - švédské stoly, dobrá a chutná. Pivo k večeři 3,5 E, velká voda 1,5 E.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Na hotelu panuje vstřícnost, pohoda, ochota, úsměvy, ale program nečekejte. Vlastně ano , vždy v sobotu se večer griluje a hraje živá hudba. Neradujte se, to není pro hosty hotelu, pro pár možná ano, ale oni se sem každou sobotu sjíždějí domorodci /Řekové/ a pak si tu tančí a poslouchají typicky řecké písně. Půjčte si auto a jezděte, tady je opravdu mnoho míst, kam se vyplatí podívat se. /Fiat punto 55E s plným pojištěním/. Musím varovat před zakoupením zájezdu do Edessy a therm. lázní. Strávili jsme 3 a půl hodiny v autobuse tam a to samé zpátky, stavili jsme se nečekaně v jakémsi venkovském stavení /prodej sladkostí/ a cestou zpátky zase skoro hodinu a 45 minut v nezajímavé restauraci na oběd. Přitom za deset minut jsme byli v Edesse. Nádherné městečko, s vodopádem, kavárničkami, restauracemi a my na to měli 45 minut rozchod. /ag.VTT/

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Na pláži lehátka a slunečník za konzumaci, např. frapé 4 E, moře blízko jen zahrada a pláž /30m/, čisté s pozvolným vstupem do vody, boty do vody nejsou třeba.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Platamon je super místo, rozhodně lepší než Nei Pori, tam nic není, ale ta cesta do centra je mizerie, odpadky kolem silnice, chodník je zarostlý křovisky, nechápu, že tak exponovaná cesta, každý večer plno turistů jde korzovat do centra Platamonu, je to tam fakt pěkné, je v tak zuboženém stavu a ono jim je to tam šumák.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Přes všechny ty drobnosti, které trochu kazí ten celkový dojem, musím napsat, že s odstupem několika málo dní mohu tento hotel vřele doporučit. Výborná lokalita. Obvzláště těm, co si počkají a koupí si pobyt na Last, kdy byl v létě 2019 o 5 tisíc levnější, ale je to loterie, zbyde, nezbyde?

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Olympská riviéra - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání