Napsat recenzi

Hotel Europe Inn v Ŕecku - Paralia

Recenze hotelu Europe Inn Hotel *** (Řecko - Olympská riviéra - Paralia)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 496x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den. Procestovala jsem snad více jak polovinu Evropy, od Laplandu 25 km za polárním kruhem až po Itálii, Španělsko, Nizozemsko, Anglii atd. a mohu říci, že v hotelu Europe Inn kousek od moře jsem zažila asi tu nejlepší dovolenou. Důvod je takový, že ve 4 - hvězdičkovém hotelu by se mi sice věnovali s patřičnou péčí také, ale bylo by to neosobní. Nemohla bych si povykládat s majitelem a s jeho syny, hladit si jejich psy atd.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Zrekonstruovaný hotel, chytli jsme dokonce i Novu a zrovna tam šli doktoři z počátků, čisto, sama jsem několik let pracovala v hotelu jako recepční i jako pokojská, a to i v CZ tak v Anglii a Nizozemsku, takže jsem si i klekla na zem, abych zkontrolovala, jak je čisto pod postelí, a bylo napulírováno ( !!! ), pan majitel má laskavé a vychované a ochotné syny ve věku 15 a 12 let, kteří mu tam pomáhají, vždycky vyskočili a běhali, jak jsem je o něco požádala. Ti dva kluci jsou velká deviza. Klobouk dolů před nimi.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

všeho v hojnosti, jenom škoda, že jsme neměli ani jednou míchané vajíčka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Všechno, co tři hvězdy mají mít. I paní delegátka, bohužel nevím její jméno, byla moc hodná, když jsem si usmyslela jet na vlastní pěst do Soluně, tak mi sehnala materiály, dokonce byla tak laskavá, že volala jejím řeckým kamarádům, jestli jsou v Soluni otevřené obchody v úterý, protože v Katerini jsou obchody v pondělí a středu zavřeny.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

pláž je kousek od hotelu, skoro "za rožkem", mírný vstup do moře, moříčko teplučké jak čaječek, můj bratr furt říkal "luxus luxus".

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

v noci klid, žádné cikády ani diskotéky,

noční atmosféru dolaďuje nezapomenutelným dojmem pan majitel hraním

na řecký hudební nástroj. Nevím, jak se nástroj jmenuje, ale vypadalo to jako kulatá kytara.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

ona samotná už i ta oblast je místem zázraku. Snad každý kilometr je spojen s nějakým mýtem, bohem či polobohem, kentaurama a léčivými prameny a podobně. To je na tom to fascinující, tam je ten metafyzický orgasmus. Tam jsou ty meteory, tam je ta mystika. Ŕeci jsou nejhodnější lidé, jaké jsem potkala. Včera jsme přiletěli a osobně bych se vrátila hned.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Olympská riviéra - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání