Napsat recenzi

Studia Maria

Recenze hotelu Maria Studia (Řecko - Olympská riviéra - Nei Pori)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 770x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z balkonu Pohled z balkonu
  • Hotel Máia Hotel Máia
  • Pláž Pláž
  • Trh před kostelem olivy Trh před kostelem olivy
  • želvy v zátoce želvy v zátoce

Ubytování pro nenáročné

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Velmi strohé, ale dostačující. Výhled z balkónu na protější hotel ca 10m. Jedna postel široká, jedna normální. V kuchyni jen to nejnutnější. Zásuvky se po odchodu vypínají samy, takže nabíjet jen za přítomnosti.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Měli jsme bez stravy a nelitujeme. Na stravu se chodí do blízkého hotelu, kde se domluvíte česky - to je příjemné, jídlo však nestojí za nic. K snídani stále jen vejce. Po cestě na pláž je super gyrosárna, kterou jsme vyzkoušeli bohužel až poslední den. Na pěší zóně nám gyros nechutnal a byl dražší. V restauracích je draho a prázdno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vynikající delegátka!!! Se vším poradí, nabízí mnoho výletů po okolí. Úklid vpořádku.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Stačí si dát ledovou kávu, nebo pivo za cca 3Eura a můžete používat lehátko a slunečník celý den. Trochu nám vadili vtíraví obchodníci.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Není bankomat. Půjčovna skuterů drahá a jen slabé . Pro dva jen po rovině( a to vážíme dohromady 130kg. Chtěli jsme si zajet na nákup do Lidlu a do kopce jsme tlačili. Mají velmi , ne-li vůbec značené cesty. Doporučuji navštívit trhy. Dva krát týdně před kostelem.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Vcelku pohodová klidná dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Olympská riviéra - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání